Stiri mondene

Mihai Bendeac nu vrea să se căsătorească! Motivul pentru care actorul nu vrea să ajungă în fața altarului: „Nu mă însor pentru că...”

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac [Sursa foto: Captură TV]
Deși este unul dintre cei mai curtați burlaci din România, Mihai Bendeac nu plănuiește să se căsătorească. Uite care este motivul actorului!

Mihai Bendeac, unul dintre jurații show-ului iUmor și totodată un actor foarte bun, a luat o decizie neașteptată cu privire la viața sa personală. De-a lungul anilor, fanii au încercat să afle când se va pune la casa lui. Spre fercirea susținătorilor, așteptarea a luat sfârșit și Mihai Bendeac le-a spus fanilor ce părere are despre însurătoare. În cadrul show-ului „iUmor”, juratul a făcut o serie de dezvăluiri legate de viața sa profesională și personală.

Actorul susține că nu-și dorește să ajungă în fața altarului pentru că singurătatea de care se bucură acum i-a devenit un viciu. Mihai Bendeac a ținut să precizeze că marele eveniment nu va exista niciodată în viața lui.

„Eu nu mă voi însura niciodată. Nu va exista acel eveniment. Din varii motive! Nu mă însor pentru că așa vreau, așa simt.

Mă refer la act în sine. Să știți că singurătatea și burlăcia de la un punct încolo devin niște vicii. Este ca orice alt viciu. Este foarte greu să te rupi de această obișnuință”,
a spus Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac[Sursa foto: Facebook]

S-a aflat cine este mentorul lui Mihai Bendeac

În ceea ce privește viața profesională, cunoscutul actor le-a dezvăluit telespectatorilor că de mic copil își dorea să ajungă o persoană celebră, să fie în lumina reflectoarelor.

Într-una din aparițiile sale,  Mihai Bendeac a dezvăluit cine este persoana care și-a pus amprenta asupra carierei sale. Mai exact, juratul îi este recunoscător pe viață profesorului Gelu Colceag. Copleșit de emoții, Mihai Bendeac a spus că are un respect deosebit pentru el.

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac[Sursa foto: Captură TV]

„Eu mi-am dorit foarte mult notorietatea. Și visam la ea. Stăteam ore în șir și dădeam autografe imaginare. Dacă ești anxios și ai atacuri de panică, e greu să fii celebru. Dar este necesar pentru ceea ce vreau să fac eu cu viața mea. Sunt momente când mi-aș dori să fiu mai normal. Am devenit deranjant eu pentru mine. Și nu exagerez”,  a mai adăugat Mihai Bendeac.