Stiri mondene

Mihai Bendeac, impresionat de Bia Kalifa, concurenta care a purtat masca de protecţie pe post de bikini

Bia Kalifa
Bia Kalifa [Sursa foto: Antena 1]
Bia Kalifa i-a impresionat pe jurații unui concurs de umor în momentul în care a urcat pe scenă cu o lenjerie intimă făcută din măști de protecție.

Bia Kalifa a făcut senzație asearăla iUmor și nu în sensul bun al cuvântului! Concurenta i-a lăsat fără cuvinte pe Deia, Mihai Bendeac și Cheloo, în momentul în care a intrat pe scenă îmbrăcată într-un halat, iar pe dedesupt avea un sutien și bikini improvizați din măști de protecție. Concurenta „i-a dat gata” pe jurații emisiunii cu mai multe dume, printre care și faptul că la 20 de ani nu a reușit să facă decât 8 clase.

În plus, a mai mărturisit că este prima fată din România care și-a făcut cont pe unul dintre cele mai cunoscute platforme de conținut pentru adulți. 

Reacția Deliei după momentul „umoristic” al Biei Kalifa: „S-a nenorocit lumea” 

Cei trei jurați au tratat cu foarte mult umor și ironie întreaga situație, în vreme ce Cheloo a preferat să plece din platoul emisiunii spunând că nu suportă să vadă o fată care a venit pentru a-și face reclamă. 

Bia Kalifa
Bia Kalifa[Sursa foto: Antena 1]

„S-a nenorocit lumea, băi băiatule. Trăim o perioadă tare dubioasă, nu știu dacă realizăm. Fata asta nu este singura din lumea asta care este așa", a fost reacția Deliei atunci când i-a văzut momentul concurentei.

Mihai Bendeac i-a intrat în joc și i-a adresat mai multe întrebări pentru a vedea până unde se poate ajunge cu discuția. Întrebată de către Mihai Bendeac care sunt pasiunile ei. Bia Khalifa a răspuns că muzica se numără printre ele. Și-a dat seamă că îi place să cânte doar atunci când a încercat acest lucru, iar acum are la activ trei piese lansate.

„Pari așa sărac că îți iei mâncare second hand, sau, și mai rău, ești dator la profa de sărăceză", a fost una dintre glumele sale.

Juratul a mai întrebat-o și unde s-ar vedea peste cinci ani, iar Bia a răspuns fără să se gândească prea mult: a mărturisit că îi place foarte mult să călătorească și că sigur se vede într-o țară pe care nu a vizitat-o până acum, iar iubitul ei ar trebui să fie fanul ei numărul unu și să o susțină în cariera muzicală.

„Bianca, dacă vrei să mă ascultă, am aproape 38 de ani. Am văzut destul de multe lucruri, tot universul se învârte în jurul faptului că ești sexy. Bianca, accepți că poți pentru unele persoane să nu fii deloc sexy?", a întrebat-o Mihai Bendeac, iar răspunsul ei a fost categoric "NU".

 

La rândul ei, Delia a fost interesată să afle ce fel de bărbați îi plac Biei, iar concurenta a spus că preferă băieții cu „baby face”, inteligenți și mai ales, cei care știu să asculte.

„Sunt un mentor, un fel de sensei foarte bun al iubirii, deci ar trebui să asculte. După ce nu mă ascultă, parcă se strică treburile, nu sunt făcută să îmi spună mie cineva ce și cum. Da, bine, colaborăm, dar bine", a zis ea.

 Concurenta a primit doi de „NU” și un „DA”, din partea Deliei.