Stiri mondene

Delia vrea să își facă vlog de travel. Și-a anunțat fanii de pe Instagram

Delia vrea să își facă vlog de travel
Delia vrea să își facă vlog de travel [Sursa foto: Instagram]
Delia are planuri noi după o perioadă în care nu a mai lansat nicio piesă. Artista vrea să se apuce și de vloguri, în special de călătorie.

Delia a făcut un live pe contul ei de Instagram și le-a dezvăluit fanilor ei că ar vrea să facă un vlog de travel, mai ales că ea este o mare pasionată a călătoriilor. Artista s-a întors de curând dintr-o vacanță în Mexic unde a fost alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, iar în urmă cu câteva zile a plecat în Dubai și a luat-o și pe mama ei. 

Delia se apucă de vloguri și și-a întrebat fanii ce și-ar dori să vadă 

Având în vedere că lumea vloggerilor s-a mărit considerabil în ultima vreme, Delia a ținut să-și întrebe fanii ce fel de conținut le-ar plăcea să vadă la ea, pentru a ști ce să adauge nou. Artista a explicat că ar vrea să facă în special vloguri din călătoriile sale, dar și pe alte subiecte de interes. Unii dintre fani au spus că ar vrea să vadă vloguri cu Mihai Bendeac sau cu soțul ei. 

Delia vrea să își facă vlog de travel
Delia vrea să își facă vlog de travel[Sursa foto: Instagram]

În cadrul live-ului pe care l-a făcut pe Instagram, fanii au întrebat-o pe artistă și dacă nu este obositor să zboare atât de mult cu avionul. Neașteptat, Delia spune că nu i se pare obositor să petreacă timp în avion pentru a ajunge în destinațiile exotice. 

„Zborul e relaxant, poți să stai să te uiți la un film, ți-l încarci pe tabletă, vezi filmul”, a mai declarat artista în cadrul live-ului. 

Imaginea Deliei, folosită în live-uri fake

În ultima vreme, imaginea mai multor artiști a fost folosită pentru o serie de live-uri fake în descrierea cărora scrie că vor primi o anumită sumă de bani în schimbul unor share-uri sau anumitor comentarii. Cei mai mulți dintre internauți pică în această plasă, iar unul dintre ei chiar a întrebat-o pe Delia în live-ul ei de pe Instagram dacă este live și pe Facebook, răspunsul ei fiind unul negativ. 

Delia vrea să își facă vlog de travel
Delia vrea să își facă vlog de travel[Sursa foto: Instagram]

„Sunt foarte multe pagini Fake în care li se cer oamenilor bani. Există un singur cont: ăla cu bifă și cu foarte mulți oameni. Eu cred că unii își merită soarta dacă cred asemenea lucruri”, a declarat Delia.