Stiri mondene

Mihai Bendeac, motivul pentru care nu vrea să se căsătorească și să aibă copii: „Este foarte greu să te rupi de această obișnuință”

Mihai Bendeac, motivul pentru care nu vrea să se căsătorească și să aibă copii
Mihai Bendeac [Sursa foto: Instagram]
Mihai Bendeac a dezvăluit adevăratele motive pentru care căsătoria și copiii nu fac parte din planurile sale de viitor.

Mihai Bendeac, unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul autohton,  a reușit să se facă iubit de oameni, datorită energiei și bunătății pe care o transmite de fiecare dată când apare pe micile ecrane. Actorul este o persoană foarte directă și preferă să spună lucrurilor pe nume, așa cum s-a putut observa.

Mihai Bendeac, motivul pentru care nu vrea să se căsătorească și să aibă copii
Mihai Bendeac[Sursa foto: Instagram]

Fostul jurat de la „iUmor” s-a iubit cu multe femei celebre din România, însă nu a fost convins până acum să ajungă în fața altarului.

Celebrul actor a dezvăluit recent care sunt motivele pentru care nu își dorește să se însoare. Mihai Bendeac a declarat că singurătatea și burlăcia i-au devenit vicii, iar căsătoria este complet exlcusă din planurile sale. 

„Eu nu mă voi însura niciodată. Nu va exista acel eveniment. Din varii motive! Nu mă însor pentru că așa vreau, așa simt. Mă refer la act în sine. Să știți că singurătatea și burlăcia de la un punct încolo devin niște vicii.

Este ca orice alt viciu. Este foarte greu să te rupi de această obișnuință”, 
a spus Mihai Bendeac.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

Citește și: Mihai Bendeac, agresat de un om al străzii! Actorul, revoltat de ce se întâmplă în zona în care locuiește: „Am vecine, femei, care ajung noaptea de la job și merg tremurând”

Mihai Bendeac nu se vede nici în postura de tată

Mihai Bendeac a mărturisit în trecut că el nu își dorește copii deoarece nu și-ar dori ca urmașii lui să trăiască în lumea “cocalarilor”.

Mihai Bendeac, motivul pentru care nu vrea să se căsătorească și să aibă copii
Mihai Bendeac[Sursa foto: Instagram]

„Ăștia (n.r. cocalarii) vor ajunge atât de mulți încât ne vor îngropa. Am ajuns la decizia de a nu avea copii vreodată căci nu vreau să trăiască în lumea ăstora. Căci lumea va fi a lor! Nu vă mințiți! Nu vă amăgiți! Va fi lumea lui Salam și a lui Guță! Lumea cămătarilor, șmenarilor, maneliștilor, cocalarilor, burtoșilor, nesimțitilor”,  a mai spus Mihai Bendeac.