Stiri mondene

Mihai Bendeac, cea mai frumoasă declarație de dragoste de la Celia! Cum a reacționat actorul când a aflat: „M-a marcat profund”

Mihai Bendeac, cea mai frumoasă declarație de dragoste de la Celia!
Mihai Bendeac [Sursa foto: Captură TV]
Mihai Bendeac le-a dezvăluit fanilor despre una dintre fostele sale iubite. Juratul de la „iUmor” a primit cea mai frumoasă declarație de dragoste de la Celia. Uite ce dezvăluiri copleșitoare a făcut actorul!

Juratul de la „iUmor” este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul românesc. De-a lungul anilor, Mihai Bendeac a decis să fie o persoană foarte discretă atunci când vine vorba despre relațiile sale amoroase. Cunoscutul actor nu și-a expus public poveștile de iubire și a încercat să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. Într-un moment de sinceritate, Mihai Bendeac a făcut un anunț neașteptat pe pagina sa de Instagram.

Mai exact, juratul de la „iUmor” le-a oferit fanilor câteva detalii neștiute din viața lui amoroasă. Potrivit spuselor sale, în urmă cu câțiva ani, actorul a trăit o frumoasă poveste de iubire cu Celia.
Mihai Bendeac, cea mai frumoasă declarație de dragoste de la Celia!
Celia[Sursa foto: Instagram]

Versurile piesei „Dor de noi” sunt inspirate din relația celor doi 

Deși au decis să meargă pe drumuri separate, Celia și Mihai Bendeac au rămas în relații foarte bune.

Imediat după ce s-au despărțit, fosta iubita a actorului a lansat o piesă emoționantă intitulată „Dor de noi„. Se pare că versurile piesei sunt inspirate din relația celor doi. Mihai Bendeac le-a mărturisit internauților că este copleșit de emoții, spunând că piesa lansată de Celia o să rămână melodia de dragoste preferată. Juratul de la „iUmor” a ținut să precizeze că a suferit profund când a ascultat-o.
Mihai Bendeac, cea mai frumoasă declarație de dragoste de la Celia!
Mihai Bendeac[Sursa foto: Captură TV]

Voiam să spun de foarte mult timp o chestie. Am trăit destul de multe în această existență și sper să nu se supere nimeni că spun asta, dar cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care eu ca bărbat am primit-o vreodată și îmi permit să spun asta pentru că a fost o relație de notorietate, acum ani și ani de zile.  Cea mai frumoasă declarație de dragoste a fost de la Celia, când am decis amândoi să nu ne mai întâlnim niciodată pentru că era totul extrem de latin în ceea ce trăiam și mi-a trimis în joia de după despărțirea noastră această melodie.

Nu pot să nu recunosc faptul că mi-a rămas întipărită și a rămas cea mai bună melodie de dragoste și faptul că era pentru mine m-a marcat profund. Am suferit ca un câine. Uite că uneori și despărțirile pot să producă niște melodii frumoase și da, descrie foarte mult ce am trăit în perioada aia. E superbă!”, a mărturisit Mihai Bendeac.