Stiri mondene

Michele Morrone și-a pregătit singur scenele de amor din filmele „365 de zile”: „Vreau să fiu real în tot ceea ce fac”

365 de zile
Michele Morrone [Sursa foto: Instagram]
Michele Morrone, unul dintre personajele principale ale filmelor „365 de zile”, a oferit detalii picante din spatele camerelor.

Michele Morrone este unul dintre cei mai cunoscuți actori ai momentului. Personajul Massimo, pe care îl joacă în filmele „365 de zile”, l-au făcut unul dintre actorii momentului, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să îl vadă și în alte proiecte.

Pentru „365 de zile”, celebrul actor și cântăreț a preferat să își facă singur coregrafia pentru scenele de amor. El a reușit să îl interpreteze pe Massimo cât mai real și a lucrat intens la personalitatea lui.

Michele Morrone și-a pregătit singur scenele de amor din filmele „365 de zile”: „Vreau să fiu real în tot ceea ce fac”
Michele Morrone[Sursa foto: Facebook]

„Îmi amintesc când am primit primul scenariu din 365, am început să lucrez la personalitatea lui. Și, de fapt, au fost o mulțime de lucruri care nu se potriveau cu scenariul pe care l-am construit. Și Blanka (n. red. scriitoarea cărților pe care filmele sunt bazate) a fost foarte fericită”, a declarat Michele Morrone, într-un interviu pentru Decider.

365 de zile
Michele Morrone și-a pregătit singur scenele de amor din filmele „365 de zile”[Sursa foto: Instagram]

Michele Morrone, detalii picante din spatele camerelor de filmat

Michele Morrone a mărturisit că în cazul scenelor intime, un coordonator care să reușească să crească tensiuna dintre actori este extrem de important, însă el a vrut să o facă singur.

„Cred că este important să avem un coordonator de intimitate. Nu prea aveam nevoie pentru că atunci când construiesc un personaj... când lucrez, când joc, nu numai când vorbesc, ci chiar și când joc scene intime, îmi place să o fac eu însumi. Dar, așa cum am spus, este foarte important să aveți coordonatori de intimitate pe platoul de filmare”, a mărturisit actorul.

Citeste si: Va exista un 365 de zile 4? Tot ce trebuie să știi despre o posibilă continuare a filmului

Chiar dacă inițial a existat un coregraf, Michele Morrone a ales să își facă singur scenele de amor din filme, pentru a fi totul cât mai natural.

„La început, a existat un coregraf, dar nu prea a funcționat pentru că totul era într-adevăr mecanic. Când fac ceva mecanic, nu-mi place actoria. Vreau să fiu real în tot ceea ce fac. Așa că am făcut-o singură, cu ajutorul colegului meu. De fapt, am găsit o modalitate de a fi reali cât am putut”, a adăugat celebrul actor din filmele „365 de zile”.