Stiri

Metoda inedită folosită de Sorin Cîmpeanu la vaccinare, virală pe internet! Ministrul Educției și-a făcut un „buzunar” pe umăr

Sorin Cîmpeanu și-a făcut buzunar de vaccin
Sorin Cîmpeanu și-a făcut buzunar de vaccin [Sursa foto: Captură video / Știri pe Surse ]
La asta sigur nu te-ai fi gândit! Sorin Cîmpeanu a decis să câștige timp la vaccinare, așa că s-a dus cu un fel de „buzunar” pe umăr, unde urma să fie vaccinat

Sorin Cîmpeanu a stârnit un val de ironii în mediul online după ce a decis să meargă la vaccinare cu o cămasă cu un fel de buzunar. În vreme ce ceilalalți politicieni, în frunte cu președintele României, au mers în haine lejere la centrul de vaccinare anti-coronavirus, Ministrul Educației a ales să îmbrace o cămașă și ca să nu se dezbrace, și-a făcut un fel de „buzunar pentru vaccinare”, amplasat pe mânecă. 

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, ținta glumelor de pe internet după ce s-a prezentat la vaccinare îmbrăcat într-o cămașa tăiată

Cămașa avea pe brațul stâng, acolo unde urma să fie injectat cu vaccinul anti-COVID, un buzunar detașabil cu scai, care să permită accesul rapid la braț, fără a mai fi nevoie ca ministrul să se dezbrace de cămașă.

„Cămașa dvs. seamănă cu matricolele noastre din liceu, cu arici!”,  i-a spus asistenta care l-a vaccinat pe Sorin Cîmpeanu.

Sorin Cîmpeanu și-a făcut buzunar de vaccin
Sorin Cîmpeanu și-a făcut buzunar de vaccin[Sursa foto: Captură video / Știri pe Surse ]

Întrebat cum a recurs la această variantă, Ministrul Educației a spus că are cămașa de mai multă vreme în garderoba sa, fiind nevoit de-a lungul timpului să facă mai multe doze de vaccin. Sorin Cîmpeanu a vizitat mai multe țări exotice, astfel că a fost obligat să se vaccineze împotriva unor boli rare.

Glumele despre inventivitatea Ministrului Educației au apărut imediat în mediul online. 

„Atunci cănd știi că toți te vor compara cu Iohannis”, „Și-o rupt cămeșa?”, „Ce cămașă specială!”, „Ținuta prin care eviți ca internetul să râdă de tine ca n-ai mușchi, că te-ai bronzat ca tractoristul sau te-ai epilat să dai bine în poze”, au fost câteva dintre reacțiile oamenilor.