Stiri mondene

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, prima apariție tv după ce s-a vindecat de coronavirus

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est - coronavirus
Mihai Budeanu de la 3 Sud Est - coronavirus [Sursa foto: Facebook]
Mihai Budeanu, solistul trupei 3 Sud Est a vorbit pentru prima dată în fața telespectatorilor despre lupta pe care a dus-o cu virusul COVID-19.

Mihai Budeanu a fost unul dintre oamenii care au dezvoltat o formă destul de gravă a coronavirusului. Deși la început a părut o simplă răceală, artistul și-a dat seama că poat fi vorba de ceva mai mult în momentul în care a văzut că tratamentul nu dădea roade. 

Citeste si: Mihai Budeanu, primele declarații după ce s-a vindecat de coronavirus

Mihai Budeanu a vorbit pentru prima dată la tv despre lupta cu virusul COVID-19

„A fost foarte grav(...) Am avut o perioadă în care...dacă pot să spun așa...era să plec", a spus Mihai Budeanu în cadrul unei emisiuni.

Cu toate că nu a avut simptome grave de la început, starea lui de sănătate se înrăutățea de la o zi la alta, iar medicii i-au dat 5% șanse de supraviețuire.

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est - coronavirus
Mihai Budeanu de la 3 Sud Est - coronavirus[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Mihai Budeanu a fost în stare gravă la spital din cauza coronavirusului! Iată ce mărturisiri face după vindecare

„Prima dată am zis că e o simplă răceală, n-am dat importanță, am dat cu paracetamol, ca toată lumea, dar pe zi ce trecea, mă simțeam tot mai rău. M-am dus, am făcut un control, am făcut testul acela rapid, și am ieșit pozitiv. Am chemat și salvarea după aceea și, într-adevăr, și testul PCR a ieșit pozitiv. Starea mea s-a agravat de la o zi la alta.

Oxigenul începea să scadă tot mai mult, și atunci am zis <<Gata, trebuie să merg la spital>>. Și în ziua aceea am chemat salvarea", a mai povestit artistul. 

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est - coronavirus
Mihai Budeanu de la 3 Sud Est - coronavirus[Sursa foto: Facebook]

Mihai Budeanu a fost internat la Terapie Intensivă în spitalul din Medgidia, iar medicii i-au spus că a scăpat printr-un devărat miracol. Artistul nu știa să aibă alte probleme de sănătate înainte de a se infecta cu virusul

„Alte probleme de sănătate nu am avut, dar probabil că a fost ceva ascuns la plămâni, pentru că boala acolo s-a stabilizat. Atacă în primul rând plămânii. Cred că am avut ceva ascuns”, a mai declarat artistul.