Stiri

Met Gala 2023. Când are loc și cum poți urmări marele eveniment

Met Gala 2023
Cand are loc Met Gala 2023  [Sursa foto: Hepta]
Met Gala este unul dintre cele mai așteptate evenimente din lumea modei, iar Met Gala 2023 nu face excepție.

însă în trecut evenimentul a atras o mulțime de celebrități și personalități din lumea modei. De-a lungul anilor, evenimentul a atras nume precum Beyonce, Rihanna, Lady Gaga, Kim Kardashian, Kendall Jenner și multe altele.

În fiecare an, Met Gala are un anumit subiect pe care participanții trebuie să îl urmeze în ceea ce privește îmbrăcămintea. Subiectul pentru Met Gala 2023
va sărbători creativitatea unuia dintre cei mai influenți și mai controversați designeri ai secolului trecut- Karl Lagerfeld.

Anna Wintour a anunțat deja dress-code-ul și gazdele evenimentului.

Rihanna
Rihanna Met Gala[Sursa foto: Shutterstock]

Citește și: Jennifer Lopez îi interzicea fostului ei soț, Marc Anthony, să vină pe platourile de filmare când artista filma o scenă de amor

Met Gala nu este doar un eveniment de modă, ci și un eveniment caritabil important. Fondurile strânse din eveniment susțin Costume Institute, care este departamentul de modă al Muzeului Metropolitan de Artă din New York.

Din acest motiv, biletele la eveniment sunt foarte scumpe, iar doar un număr limitat de persoane sunt invitate să participe.

În general, Met Gala este un eveniment deosebit de așteptat în lumea modei și este o oportunitate de a vedea celebrități și personalități din industria modei strălucind pe covorul roșu în ținute spectaculoase. Cu Met Gala 2023 programat să aibă loc în curând, așteptăm cu nerăbdare să vedem cine va fi prezent și care va fi subiectul acestui eveniment de modă și caritate.

Citește și: „Au țipat unul la celălalt. Georgina s-a urcat în avion extrem de nervoasă”. Relația dintre Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez pare a fi într-un punct tensionat

Când are loc Met Gala 2023?

Anul acesta, Met Gala are loc luni, 1 mai. Transmisia live este programată să înceapă la 18:30 EST, deci la 15:30 PST.

Adică 23:30 BST pentru cei din Regatul Unit și Irlanda și 00:30 CEST pentru majoritatea Europei de Vest.

Cum poți urmări Met Gala 2023?

 Fluxul live pentru Gala Met 2023 este găzduit de Vogue pe site-ul lor și va fi, de asemenea, difuzat pe paginile lor de YouTube, Instagram, Facebook și Twitter, ceea ce înseamnă că veți fi greu să pierdeți ocazia să vedeți ceremonia.