Stiri

Jennifer Lopez îi interzicea fostului ei soț, Marc Anthony, să vină pe platourile de filmare când artista filma o scenă de amor

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez îi interzicea fostului ei soț, Marc Anthony, să vină pe platourile de filmare când artista filma o scenă de amor îi interzicea fostului ei soț, Marc Anthony, să vină pe platourile de filmare când artista filma o s [Sursa foto: Instagram]
Jennifer Lopez și fostul ei soț Marc Anthony au avut o relație lungă și în acea perioadă, Lopez era foarte activă în lumea cinematografiei.

În timp ce unele povești necesitau filmarea unor scene intime, JLo l-a împiedicat pe Marc Anthony să vină pe platourile de filmare când se filma o scenă de amor.

Jennifer Lopez nu a vrut ca Marc Anthony să o vadă seducând un alt bărbat
Potrivit Animated Times. Vedeta „ Jenny from the Block ” nu a vrut ca soțul ei de atunci să vină pe platourile de filmare când se filmau acele scene.

Deși acest gen de filmări au avut loc de câteva ori, ea își amintește cel mai bine de perioada în care a filmat „ The Back-up Plan ” cu Alex O'Loughlin.

" Nu am vrut să-l torturez pe bietul tip. El nu ar trebui să privească când seduc un alt bărbat pe o masă de bucătărie"

Lui Jennifer Lopez nu îi place să filmeze scene intime, deoarece trebuie să fie pregătită mental și fizic pentru acele scene. Ea a explicat că a vorbit cu directorul, astfel încât să-i poată oferi tot ce avea nevoie cât mai repede posibil, chiar dacă avea un sentiment de stângăcie.

Citește și: Ed Sheeran se află în mijlocul unui scandal muzical. Starul pop britanic este acuzat că a folosit părți din melodia lui Marvin Gaye ”Let’s Get it On” pentru propria sa piesă, "Thinking Out Loud"

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez[Sursa foto: Instagram]

Lui Jennifer Lopez îi place să se conecteze cu personajele pe care le portretizează

JLo a menționat că s-a simțit binecuvântată și a explicat că proiectele în care a participat s-au întâmplat exact în momentul cel mai potrivit. A dat exemplu de momentul îm care se gândea să filmeze o nouă comedie romantică, iar apoi scenariul pentru „The Back-Up Plan” i-a căzut în poală.

„J enny from the Block ” a menționat, de asemenea, că a avut norocul să joace personaje cu care avea ceva în comun sau cu care s-ar putea relaționa cu ușurință la nivel personal.

Citește și: J.Lo si Ben Affleck vor juca împreună în același film pentru prima dată după 20 de ani

Impactul negativ pe care l-a avut celebritatea asupra lui Lennifer Lopez

JLo a povestit cum celebritatea i-a tulburat liniștea emoțională.

Nu m-am gândit niciodată la faimă până nu am apărut în Selena. După acel film am avut constant atacuri de panică. Îmi amintesc că mă plimbam pe stradă și un străin a țipat la mine și m-a strigat. Nu știam cine e, am fugit cât am putut de repede spre casă. Din acel moment mi-am dat seama că nu mai pot ieși singură în public. Nu cred că m-am mai plimbat singură pe stradă de mai bine de 20 de ani .”