Stiri mondene

Mesajul transmis de Barack Obama familiei sale de Valentine’s Day: „Lumina voastră...”

Mesajul transmis de Barack Obama familiei sale de Valentine’s Day
Barack Obama a preferat să-și felicite familia de Ziua Îndrăgostiților, nu doar pe soția sa, Michelle.

Barack Obama, fostul președinte al Americii a scris un mesaj pe rețelele de socializare prin care și-a felicitat soția și cele două fete de Valentine's Day. Este bine-cunoscut faptul că în lume, ziua de 14 februarie mai este cunosută și ca ziua în care se sărbătorește ziua prieteniei pentru cei care nu sunt într-o relație. Cu toate că Barack Obama are o relație, și încă una admirată de milioane de oameni din lume, a preferat să transmită un mesaj pentru întreaga lui familie.

„Valentine’s fericit celor trei care nu contenesc să mă facă să zâmbesc. Lumina voastră orbitoare face totul mai luminos”, a fost mesajul postat de Barack Obama alături de o fotografie cu soția și cele două fete ale sale.

 

Zece tradiții de Valentine's Day din întreaga lume 

Ziua Îndrăgostiţilor sau Valentine's Day este una dintre cele mai populare sărbători. Sărbătoarea de origine americană se sărbătoreşte pe 14 februarie.

Dragostea este o temă universală, dar nu toată lumea alege să o sărbătorească cu trandafiri şi cutii de ciocolată. Înainte să te gândeşti să-i pregătești partenerului tău o surpriză romantică este necesar să înțelegi cum trebuie să fii romantic. Valentine's Day se celebrează an de an în majoritatea ţărilor din lume pe 14 februarie şi este o sărbătoare a cuplurilor tinere, dar şi a acelor oameni care vor să sărbătorească prietenia în general. Și multe dintre aceste festivități includ nu doar dragostea romantică, ci se extind și la prietenie și familie, ceea ce este o veste minunată pentru persoanele singure. 

În funcţie de fiecare ţară în parte, există o serie de tradiţii care se respectă. Iată zece dintre cele mai populare tradiţii de Valentine's Day de pe Glob. 

Valentine's Day. Tradiții de Valentine's Day în Brazilia 

Pentru brazilieni „Dia dos Namorados” (Ziua Îndrăgostiților) este pe 12 Iunie. În ajunul sărbătorii, femeile scriu nume de băieţi pe diferite bucăți de hârtie din care vor extrage un bileţel a doua zi. Numele scris pe biletul extras va fi numele viitorului soţ.

Valentine's Day. Tradiții de Valentine's Day în Scoția

În Scoția, de Ziua Îndrăgostiților, se organizează un festival. La acesta trebuie să participe un număr egal de femei și bărbați, iar fiecare își scrie numele pe un bilețel. Acestea sunt puse ulterior în două pălării – una pentru bărbați și una pentru femei. Fiecare femeie extrage un bilețel cu numele unui bărbat și invers. Ulterior, aceștia formează perechi și schimbă cadouri. 

Citeşte continuarea aici