Stiri mondene

Barack Obama este fan Rihanna! Iată cum a cântat melodia „Work”

Barack Obama
Barack Obama a dezvăluit că este un mare fan al Rihannei. Fostul președinte american și-a făcut un playlist pe perioada șederii sale la Casa Albă.

Barack Obama a fost invitat pentru a doua oară în cadrul emisiunii „The Tonight Show”, unde a dezvăluit că este un fan al Rihannei și chiar este membru al unui fan page, informează People

Rihanna

Fostul președinte american a povestit că și-a cumpărat primele albume muzicale din banii săi, iar pe vremea când locuia la Casa Albă și-a făcut un playlist inspirațional pe perioada mandatului său. Printre artiștii care erau incluși în acel playlist se numără Beyonce, Bob Daylen, U2, dar şi The Beatles. 

„Îmi aduc aminte că primele 2 albume pe care le-am cumpărat cu banii mei au fost „Cartea vorbitoare” a lui Stevie Wonder, şi „Goodbye Yellow Brixk” a lui Elton John”, a mărturisit fostul preşedinte american.

Prezentatorul emisiunii i-a cerut lui Barack Obama să cânte din toți plămânii refrenul melodiei „Work”, însă Obama i-a sugerat să cânte cu o voce mai scăzută. 

De unde provine pasiunea pentru muzică a fostului președinte american 

Barack Obama a povestit în cea mai recentă carte a sa despre cele mai frumoase amintiri de la Casa Albă când asculta playlistul cu artiștii preferați, dar și despre seratele muzicale.

Întrebat de unde i se trage pasiunea pentru muzică, fostul președinte a spus că cel mai probabil provine din mix-ul de culturi în care a trăit, dar și datorită faptului că a fost nevoit să folosească muzica pentru a se conecta cu alți oameni.

„Nu provin dintr-o familie muzicală, însă mă gândescă că provine de la faptul că am avut o copilărie ciudată- mama din Kansas, tata din Kenya, în Hawaii și locuiește o perioadă în Indonezia. Am fost singurul copil până la 9 ani și cred că muzica este unul dintre acele lucruri care îți ține companie și devine o modalitate pentru tine de a te conecta cu alte persoane și copii cu vârsta ta”, a declarat Barack Obama.

„Michelle și cu mine am folosit muzica pentru a le reaminti oamenilor de magia Americii și că avem toate aceste tradiții”, a mai spus Barack Obama.