Stiri

Când apare sezonul 3 al serialului The Mandalorian

Când apare sezonul 3 al serialului The Mandalorian
Serialul The Mandalorian a avut un succes uriaş şi acum toată lumea este curioasă să afle când va apărea sezonul 3

 Universul Star Wars a devenit mai bogat o dată cu serialul The Mandalorian, o producţie care poate fi urmărită pe Disney Plus. Primul sezon a fost lansat pe 12 noiembrie 2019, iar succesul a fost uriaş, aşa că povestea a continuat. Cel de-al doilea sezon a avut premiera în luna octombrie a anului trecut, iar ultimul episod, cel de-al optulea, s-a difuzat pe 18 decembrie. Fanii serialul sunt nerăbdători să afle când apare sezonul 3 al serialului The Mandalorian.

Producătorul "The Mandalorian" a confirmat că serialul va continua cu sezonul 3

 În centrul acţiunii se află un vânător de recompense, luptător mandalorian, care se separă de poporul său pentru a-şi duce misiunile la bun sfârşit. Aventurile sale i-au captivat pe fanii Star Wars, iar producătorul serialului a făcut anunţul mult aşteptt. The Mandalorian va continua cu sezonul 3, dar Jon Favreau nu a precizat şi când va fi lansat. Cert este că preproducţia a început deja de anul trecut, însă probabil că pandemia de COVID-19 a întârziat filmările. Se speculează totuşi că serialul va continua din 2022.

 Sunt şanse mari ca în viitor să fie produs şi un film marca Star Wars bazat pe serialul The Mandalorian. Jon Favreau a precizat că "producătorii nu se grăbesc cu acest lucru, dar dacă succesul serialului va fi acelaşi, cu sigurnţă vor fi deschişi la această idee". Deja serialul a început să producă foarte mulţi bani din merchandise. Au apărut jucăriile "The Mandalorian", iar Xbox a scos pe piaţă un controller cu tematica serialului, care costă nu mai puţin de 170 de dolari. Serialul este foarte apreciat şi de critici. Producţia Star Wars a primit note foarte mari pe publicaţiile profil şi deja a primit câteva premii importante, la Visual Effects Society Awards, Publicists Awards, Critics Choice Super Awards şi Primetime Creative Arts Emmy Awards.