Stiri mondene

Meghan Markle, motivul pentru care nu mai poartă inelul de logodnă de la Prințul Harry

Meghan Markle, motivul pentru care nu mai poartă inelul de logodnă de la Prințul Harry
Meghan Markle și Prințul Harry [Sursa foto: Hepta]
Meghan Markle a fost surprinsă la Jocurile Invictus fără inelul de logodnă de la Prințul Harry. Motivul din spatele acestei alegeri!

Meghan Markle a fost văzută fără inelul de logodnă la Jocurile Invictus. Ducesa de Sussex în vârstă de 42 de ani s-a alăturat Prințului Harry în Germania, la cea de-a șasea ediție a competiției sportive adaptive pentru veterani și personalul militar. După ce marți și-a făcut debutul în cadrul evenimentului la o petrecere specială, cuplul a ieșit din nou împreună miercuri pentru turneul de baschet în scaun cu rotile. Fanii cu o atenție deosebită au remarcat că Ducesa de Sussex a fost văzută în public fără inelul de logodnă.

L-a purtat mereu, încă din 2017, când a fost cerută în căsătorie, dar acum a lipsit cu desăvârșire. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @4everring

Citește și: O nouă lovitură pentru Prințul Harry. A rămas fără titlu regal pe site-ul oficial, la trei ani după ce s-a mutat din Marea Britanie

Lipsa inelului de logodnă de pe degetul Ducesei de Sussex a provocat controverse. Ce s-a întâmplat

În prezent, inelul de logodnă al lui Meghan Markle se află la bijutier, deoarece una dintre pietrele prețioase de pe el era pe punctul de a se desprinde. Fără doar și poate, această bijuterie are o semnificație profundă, fiind confecționată din aur galben, și inițial având trei diamante de dimensiuni diferite, fiecare cu o valoare sentimentală pentru cuplu.

Diamantul din centru a fost extras din Botswana, țară pe care cuplul a vizitat-o la începutul relației lor. Celelalte două diamante, dispuse simetric de o parte și de cealaltă a celui central, au fost moștenite de Prințul Harry  chiar de la mama lui și fosta soție a Regelui Charles al III-lea, Prințesa Diana.

Meghan Markle, motivul pentru care nu mai poartă inelul de logodnă de la Prințul Harry
Meghan Markle și Prințul Harry[Sursa foto: Hepta]

Obiectul de care Meghan Markle alege să nu se despartă sub nicio formă

De-a lungul timpului, Meghan Markle a avut apariții strălucitoare în public. Îmbrăcată în diverse ținute vestimentare, soția Prințului Harry a avut grijă să poarte și o multitudine de bijuterii fine. Se cunoaște, deja, faptul că Ducesa de Sussex este o adevărată fană a acestor tipuri de bijuterii, iar recent s-a descoperit care este obiectul de care nu se desparte sub nicio formă.  

Meghan Markle, motivul pentru care nu mai poartă inelul de logodnă de la Prințul Harry
Meghan Markle și Prințul Harry[Sursa foto: Instagram / The Duke and Duchess of Sussex]

Citește și: Val de critici la adresa lui Meghan Markle după scandalul rezilierii contractului cu Spotify: "Se pare că nu era un mare talent audio, sau neapărat orice fel de talent"

Pe lângă inelul de logodnă și un ceas care aparține unui brand cunoscut la nivel mondial, Meghan Markle nu se desparte de un inel cu diamante. Este o bijuterie cu o însemnătate aparte pentru soția Prințului Harry, care a fost realizată într-un cadru special. Mai cu seamă, inelul cu diamante bătute a fost făcut pentru o aniversare. Practic, „în cinstea celei de-a 50-a aniversări a Titlului IX, ocazia emblematică care a deschis calea femeilor în sport”.