Stiri

O nouă lovitură pentru Prințul Harry. A rămas fără titlu regal pe site-ul oficial, la trei ani după ce s-a mutat din Marea Britanie

Prințul Harry este lăsat fără titlu regal
Prințul Harry este lăsat fără titlu regal [Sursa foto: Instagram/ The Royal Family, colaj Radio Impuls]
Prințul Harry este lăsat fără titlu regal pe site-ul oficial, la trei ani după ce a părăsit familia alături de Meghan Markle.

Titlul de ASR al Prințului Harry a fost eliminat de pe site-ul Familiei Regale, la trei ani după ce și al lui Meghan a fost înlăturat ca urmare a mutării ducilor în America. Această decizie vine ca o consecință directă a detaliilor convenite în cadrul acordului Megxit din 2020, care a permis Prințului Harry și soției sale să continue să fie numiți Altețe Regale, cu toate acestea, interzicându-le să folosească aceste titluri în urma renunțării lor la rolurile lor de seniori în cadrul familiei regale.

Cu toate acestea, prințul Harry și-a etalat spiritul neînfricat, deoarece a radiat pozitivitate la sosirea sa în Tokyo. Împărtășind un salut călduros cu reporterii, el a menționat că  mă bucur să vă văd din nou ”.  Vizita în capitala Japoniei se concentrează în jurul unui summit care pune accentul pe sport, comunitate și filantropie. 

Prințul Harry este lăsat fără titlu regal
Prințul Harry este lăsat fără titlu regal

Citește și: Este prima dată în 30 de ani când se întâmplă asta! Gestul istoric făcut de Regele Charles al III-lea la prima paradă aniversară de ziua lui. De ce își sărbătorește monarhul ziua de naștere de două ori pe an

Ce erori apăreau pe site-ul Familiei Regale

O serie de alte erori care mai apăreau pe site-ul Familiei Regale britanice au fost modificate, inclusiv una care presupunea că Harry (38 ani) ar fi fost Prințul Louis (5 ani). Site-ul familiei regale nu a fost complet actualizat după moartea Reginei Elisabeta, După cum a fost subliniat în Express săptămâna trecută, Regina Elisabeta era încă denumită actualul monarh, Regele Charles era numit „Prinț de Wales”, iar Regina Camilla era numită „Ducesă de Cornwall”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Citește și: Meghan Markle, acuzată că și-a modificat podcasturile după bunul său plac

Titlul de Alteță Regală a fost retras din biografia lui Meghan Markle în urmă cu trei ani. Cu toate acestea, a rămas pe unele secțiuni ale site-ului regal, inclusiv într-un citat dintr-un discurs rostit în anul 2019. Biografia paginii, care detaliază istoricul și îndatoririle membrilor seniori ai familiei regale, se referă acum la Meghan ca la „ea” sau „ducesa”, în loc de „Alteța Sa Regală”. Detaliile despre educația, cariera și angajamentele regale ale ducesei de Sussex au fost mutate într-o secșiune de biografie.