Stiri mondene

Maurice Munteanu, declaraţii despre accidentul de maşină care l-a marcat: „Eram convins că urma să mor ars de viu”

Maurice Munteanu, declaraţii despre accidentul de maşină care l-a marcat: „Eram convins că urma să mor ars de viu”
Maurice Munteanu a vorbit în emisiunea „În oglindă” despre o experiență cumplită din viața sa: un accident de mașină care i-a lăsat urme adânci.

În emisiunea „În oglindă” prezentată de Mihai Ghiță, Maurice Monteanu a vorbit pentru prima dată despre o cumpănă teribilă din viața. Juratul „Bravo, ai Stil” a fost implicat într-un accident grav de mașină în urma căruia unul dintre prietenii săi a rămas paralizat. Toți cei prezenți în mașină au trăit, însă sechelele au rămas pe viață. 

Maurice Munteanu, declaraţii despre accidentul de maşină care l-a marcat

„Eu îi strigam și ei nu răspundeau, iar eu eram convins că urma să mor ars de viu pentru că venea un miros din spate. Și îți dai seama că aproape am înnebunit. A fost nultă vreme o povară. Luasem pentru multă vreme asupra mea această chestie, mă simțeam vinocat pentru ce s-a întâmplat deși nu aveam de ce pentru că nu conduceam, nu nimic, doar stăteam cuminte pe scaun”, a povestit Maurice Munteanu. 

Maurice Munteanu: „Pentru mine a fost și rămâne o lecție”

„Dar m-a ajutat foarte tare o discuție pe care am avut-o la nunta unei bune prietene cu nevasta lui Neagu Djuvara care mi-a povestit cum s-a prăbușit în al doilea Război Mondial cu avionul în mare și cum a înotat nu știu câți kilometri până la mal într-o apoă sloi și mi-am dat seama că dacă femeia aia care lucra pentru Crucea Roșie a avut acest curaj și nu au rpmas niciun fel de sechele și a privit întotdeauna viața în față, nu o să mă dobore un accident despre care inclusiv prietenul meu care a rămas paralizat a trecut fantastic. Are o viață super ok, e iubit, e un medic foarte bun și e singura persoană pe care o cunosc care nu s-a văitat niciodată de nimic. Nu a spus nici măcar că îl doare capul. Pentru mine a fost și rămâne o lecție. Nimeni nu a avut nimic în afară de el, toată lumea a trăit”, a povestit Maurice Munteanu la emisiunea „În oglindă”.