Stiri mondene

Dragoste în vremea pandemiei pentru Maurice Munteanu. Juratul „Bravo, ai Stil”, primele declarații despre relația sa

Dragoste în vremea pandemiei pentru Maurice Munteanu
Maurice Munteanu a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are. Juratul spune că s-a îndrăgostit în vremea pandemiei.

Maurice Munteanu a fost mereu înconjurat de iubire, dar cu toate acestea, atunci când vine vorba de relațiile amoroase, recunoaște că nu prea știe cum să ofere iubire. Invitat al emisiunii online „În oglindă”, juratul „Bravo, ai Stil” a vorbit pentru prima dată despre primele, dar și cele mai mari iubiri ale sale. 

Dragoste în vremea pandemiei pentru Maurice Munteanu

Maurice Munteanu a povestit că și-a pierdut virgintatea la 21 de ani, și asta pentru că îi era frică de momentul în sine, dar spune că a fost iubire pură. În ceea ce privesc relațiile sale de dragoste, Maurice a povestit că s-a îndrăgostit de două ori în viața sa: o dată de un arhitect care a plecat în lume din cauza faptului că, deși era înnebunit după el, nu știa cum să-i arate asta, iar a doua oară, recent. 

Maurice Munteanu, primele declarații despre relația sa

Maurice a împărtășit cu mare bucurie că de aproape trei luni trăiește o frumoasă poveste de  dragoste. Vedeta spune că această relație ar fi putut exista de mai multă vreme, dacă nu s-ar fi creat o confuzie. 

Dragoste în vremea pandemiei pentru Maurice Munteanu

„De multe ori dragostea se confunda cu o formă de obsesie. Fiind o natură destul de excesivă, mi se părea foarte des că mă îndrăgostesc, dar de îndrăgostit, m-am îndrăgostit o dată foarte foarte tare de un arhitect și a doua oară acum vreo două trei luni de zile, în pandemia globală. Dragoste în vremea pandemiei. S-a întâmplat mai demult, dar atât eu cât și persoana nu credea că se poate întâmpla acest lucru pentru că eu credeam ceva, persoana credea altceva. E bine că ne-am pus de comun acord și m-am hotărât să nu mai repet greșeala pe care am  făcut-o până acum, să nu mai sar ca o panteră pentru că asta sperie foarte tare oamenii și am hotărât să abordez subiectul cu maturitate”, i-a mărturisit Maurice Munteanu lui Mihai Ghiță.