Stiri mondene

Maurice Munteanu, dezvăluiri uluitoare „În oglindă”. A vorbit pentru prima dată despre accidentul care i-a marcat viața

Maurice Munteanu, dezvăluiri uluitoare „În oglindă”. A vorbit pentru prima dată despre accidentul care i-a marcat viațaMaurice Munteanu, dezvăluiri uluitoare „În oglindă”. A vorbit pentru prima dată despre accidentul care i-a marcat viața
Maurice Munteanu a vorbit pentru prima dată despre un accident de mașină foarte grav pe care l-a suferit în urmă cu mulți ani.

Maurice Munteanu este un personaj din showbiz-ul românesc pec care toată lumea îl știe. Juratul de la „Bravo, ai Stil” este mereu plin de viață și vesel, dar cu toate acestea, viața lui nu a fost mereu roz. Maurice a spus și în alte interviuri că suferă de anxietate și atacuri de panică, dar niciodată nu a spus care sunt cauzele acestor simptome. Astfel, în emisiunea online „În oglindă”, Maurice Munteanu i-a povestit lui Mihai Ghiță episodul din viața sa care i-a declanșat foarte multe frici. 

Juratul a suferit un accident de mașină grav în urma căruia unul dintre prietenii săi a rămas paralizat și de atunci a avut de suferit. 

Maurice Munteanu, dezvăluiri uluitoare „În oglindă”. A vorbit pentru prima dată despre accidentul care i-a marcat viața

„Am frici de moarte, de avion, de cutremur, de lifturi. Acum m-am învățat cum să trăiescu cu chestia asta și nu mai terorizez camerele de gardă ale spitalelor de urgență din București care mă știau toate. Mă știa toată lumea. Am avut o perioadă de 4-5 ani de zile în care ajungeam cu simptome fatale. Mi se părea că mor în fiecare zi. Vin (n.r.-  atacurile de panica) de la un accident de mașină foarte violent pe care l-am avut acum ceva vreme. Am rămas cu aceste atacuri sinistre de panică, care s-au transformat într-o anxietate generalizată. Teama de avion pe care nu o aveam înainte de accident, practic, teama dintr-un spațiu închis din care nu pot să ies atunci când vreau eu să ies. La accident am rămas cumva blocați o perioadă destul de lungă de timp, mi s-a părut oricum foarte, foarte lungă. Eu încercam să ies și nu puteam. Au trecut mulți ani, am încetat să mai număr. Eram cu cei mai buni prieteni ai mei în mașină. Din păcate, el, Felix, a rămas paralizat... Era doar foarte multă adrenalină și, practic, șocul s-a instalat a doua zi după accident", a declarat Maurice Munteanu.  

Cum încearcă Maurice Munteanu să-și țină fricile sub control

Cu toate că în astfel de cazuri este nevoie de o lungă perioadă de terapie, Maurice recunoaște că nu a făcut acest lucru, însă, în schimb s-a documentat și a învățat să-și controleze stările de rău. 

„Pe mine m-au ajutat foarte multe lecturi. Nu am făcut foarte multă terapie, din păcate, ar fi trebuit să fac și acum. Am citit foarte mult despre anxietate și despre depresie și am înțeles cum funcționează. De atunci, lucrurile nu mai par atât de agresive... Eu îi strigam și ei nu răspundeau. Eu eram convins că toți trei din mașină au murit, în afară de mine, dar urmează să mor și eu ars de viu, pentru că simțeam un miros de ceva care venea din spate. Aproape am înnebunit. A fost multă vreme o povoară. Mă simțeam vinovat pentru ce s-a întâmplat, deși nu aveam nicio vină", a mai declarat juratul de la „Bravo, ai stil!”