Lansări muzicale

Matteo Bocelli, fiul tenorului Andrea Bocelli, a lansat „Cautionary Tale", extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Three Thousand Years of Longing"

Matteo Bocelli - Cautionary Tale
Matteo Bocelli - Cautionary Tale [Sursa foto: Captură YouTube]
Matteo Bocelli le-a prezentat fanilor "Cautionary Tale", o piesă compusă pentru filmul "Three Thousand Years of Longing". Dă-i play aici!

Cântărețul și compozitorul Matteo Bocelli a dezvăluit „Cautionary Tale”, colaborarea sa  cu /producătorul/muzicianul multi-platină, nominalizat la GRAMMY®, Tom Holkenborg (alias Junkie XL). Cei doi artiști au lansat melodia pentru filmul „Three Thousand Years of Longing”, care a fost regizat de George Miller (Mad Max: Fury Road) și îi are în distribuție pe Idris Elba și Tilda Swinton. Fiul tenorului Andrea Bocelli își face debutul în film, jucându-l pe Prințul Mustafa.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Matteo Bocelli (@matteobocelli)

Citeste si: Matteo Bocelli și Sebastian Yatra au lansat piesa „Until She's Gone”- Versuri aici

"Este prima dată când sunt distribuit într-un film și a fost o experiență incredibilă. M-am născut într-o familie de artiști, dar asta a fost ceva cu totul nou și am fost surprins de cât de mult m-am distrat! Cu orice experiență nouă, există frică și incertitudine, dar există de asemenea curiozitate și entuziasm. Nu pot să cred că prima mea apariție într-un film este pentru unul regizat de George Miller și alături de această distribuție de actori câștigători de Oscar. Și apoi sunt eu! Să fac parte din coloana sonoră a filmului a fost adevăratul meu obiectiv- muzica este prima mea pasiune, așa că a fost foarte tare să am avut șansa de a le face pe amândouă. Sunt atât de onorat să cânt această piesă. Acum abia aștept ca toată lumea să vadă filmul. Sunt sigur că va fi apreciat" , a declarat Matteo Bocelli.

„Three Thousand Years Of Longing” va fi doar în cinematografele pe 26 august. După premiera sa mondială la Festivalul de Film de la Cannes la începutul acestui an, Vanity Fair a apreciat filmul drept „o metaforă sinceră a erei noastre digitale.”

Citeste si: Matteo Bocelli, fiul tenorului Andrea Bocelli, a lansat o versiune acustică a piesei „Solo”

AUDIO: Matteo Bocelli- Cautionary Tale