Stiri mondene

Mark Zuckerberg nu-și mai încape în piele de bucurie! Fondatorul și CEO-ul Facebook a devenit tată pentru a treia oară: ”Eşti o mică binecuvântare”

Mark Zuckerberg, tată pentru a treia oară
Mark Zuckerberg, tată pentru a treia oară
Mark Zuckerberg trebuie să fie mai mult decât copleșit! CEO-ul Facebook și soția sa Priscilla Chan au anunțat venirea pe lume a fetiței lor. Fiica lor va avea un nume purtat de mulți români.

Mark Zuckerberg și soția sa Priscilla Chan, au anunțat vineri, 24 martie, venirea pe lume a fetiței lor. CEO a postat pe platformele Facebook și Instagram două poze emoționante, într-una apare acesta alături de fetița nou-născut, iar în cealaltă soția sa Priscilla care își ține la piept bebelușul. 

„Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerberg! Eşti o mică binecuvântare”, a scris Mark Zuckerberg.

Citește și: Ce este Builder Bot, tehnologia impresionanta testata de Mark zuckerberg

Originea numelui

Numele Aurelia este des întâlnit pe meleagurile românești, însă puțini știu că acesta are origini latine. Nu de puține ori au existat mari împărați romani cu numele Aurelius. Acest nume este unul dintre cele mai vechi din lume și înseamnă „cea de aur”. Numele

provine cel mai probabil din latinescul „aureus”, care înseamnă „aur” sau „strălucitor”. Acest nume inspiră și duce cu gândul la lumină, bogăție, succes și chiar înțelepciune. Asociat cel mai mult cu împăratul roman Marcus Aurelius, numele este strâns legat de filozofie, intelect și idealuri durabile.

Mark Zuckerberg, tată pentru a treia oară
Mark Zuckerberg, tată pentru a treia oară

Citește și: Noi detalii în cazul Cambridge Analytica. Mark Zuckerberg, dat în judecată: „Dovezile arată că a fost implicat personal”

Mark Zuckerberg și Priscilla Chan  s-au căsătorit pe 19 mai 2012 la reşedinţa lor din Palo Alto, California, și mai au împreună două fete: Max, în vârstă de 7 ani, și August, în vârstă de 5 ani.