Stiri

Mark Stam și Sore ne spun că „E ok” să fii vulnerabil. Ascultă aici noua lor piesă

Mark Stam și Sore ne spun că „E ok” să fii vulnerabil
Mark Stam și Sore ne spun că „E ok” să fii vulnerabil [Sursa foto: Captură YouTube]
Mark Stam și Sore au bifat prima colaborare împreună și au lansat piesa „E ok”, o piesă cu un vibe bun, prin care cei doi ne transmit că „e ok” să fii vulnerabil

Mark Stam și Sore ne vorbesc de vulnerabilitățile pe care cu toții le avem la un moment dat. Piesa "E OK" a fost compusă de Mark Stam, 911 și Alex Turcu, versurile au fost scrise de Mark, iar producția a fost realizată de 911 și Alex Turcu.  

Ce spune Mark Stam despre melodia „E ok”?!

„Mă simt binecuvântat pentru această piesă, m-a ajutat să trec peste cele mai obscure perioade din viața mea.

Mă bucur că am putut să mă pun timp de jumătate de an în locul unui ascultător, s-o savurez de parcă o auzeam pentru prima dată și să o las să-mi fie călăuză atunci când mă simțeam rătăcit. Se spune că "e nevoie de mult curaj pentru a-ți depăși vulnerabilitatea", însă cred că ar fi corect să spunem că "E nevoie de mult curaj pentru a sesiza și a accepta vulnerabilitatea", ea făcând parte din noi. Fără ea nu am putea înțelege cu adevărat cât de puternici suntem. Piesa aparține celor care o ascultă și o vor asculta de azi înainte, conectându-se emoțional cu ea”, a spus Mark Stam despre piesa "E OK". 

Ce spune Sore despre melodia „E ok”?!

„Mă bucur să colaborez cu Mark pentru această piesă. În primul rând, pentru că îl consider una dintre noile voci emblemă, și în al doilea rând, pentru că piesa are un mesaj pe care noi toți ar trebui să ni-l impunem cât mai des. Vulnerabilitatea este o putere, nu o slăbiciune, și a fi sinceri despre ce și cum simțim ne face oameni mai buni, mai frumoși și mai puternici”, a declarat și Sore.