Lansări muzicale

Mark Stam a lansat „Pașii”, o continuare a melodiei „Lasă-mă”

Mark Stam a lansat „Pașii”, o continuare a melodiei „Lasă-mă”
Mark Stam, artistul din Republica Moldova, a lansat vineri, 9 octombrie, melodia „Pașii”.

Piesa "Pașii" a fost compusă de Mark Stam și Alex Cotoi, iar videoclipul a fost filmat în Moldova, în regia lui Arcadie Spoială.

În loc de un dans sensibil cu care ne-a obișnuit artistul, acesta a folosit o coregrafie bazată pe o bătaie.

„Piesa aceasta a apărut în urma unei sesiuni cu Alex Cotoi, de care mă simt extrem de binecuvântat, un G.O.A.T.

, de la care am învățat multe despre industrie și muzică. Abia după un an și jumătate am terminat piesa, a fost nevoie de 2 producții diferite, 3 texte diferite că să ajungem la rezultatul pe care îl puteți asculta și voi. E piesa mea de suflet, istoria unui personaj, care se eliberează din lanțuri și din prizonier se transformă în creator sau mai bine spus creatoare” a declarat Mark Stam. 

Care este povestea clipului „Pașii”

„Clipul e o poveste aparte, una fascinantă pentru mine. Deși trebuia să lansăm piesa "Lasă-mă" împreună cu "Pașii", în ultimul moment am decis să le separăm și să le lansăm treptat. Pentru acest clip împreună cu Spoială Brothers și Global Records ne-am propus să ducem limita normalului puțin mai departe. Dacă în "Vina Mea" dansez sub apă, în "Că să fii fericit" împreună cu AMI dansăm în aer la vreo 40-50 m de pământ, aici ne-am propus să schimbăm un pic direcția și să facem ceea ce voiam demult.

Un clip bazat pe bătaie, cu o coreografie puternică, bine gândită până la cele mai mici momente. Dima Urusciuc e omul din spatele luptelor din clip, datorită lui rezultatul e atât de bun, un adevărat maestru, dar și om de suflet. Sperăm să va placă clipul, s-a muncit foarte mult la piesă și la clip, Spoială Brothers într-un final au făcut o adevărată secvență dintr-un film cu bătăi" a mai declarat Mark Stam.

Artistul și-a anunțat fanii de pe Instagram despre cea mai nouă piesă din portofoliu printr-un text prin care expune povestea melodiei. 

„A fost nevoie de un an si jumatate, 2 productii si 3 texte diferite ca sa apara aceasta piesa si pot sa spun ca aceasta calatorie, de la cele mai pure sentimente pana la cele mai dure s-a meritat din plin. De data asta fac doi pasi inapoi, si ma pun in locul unui narator, povestind o istorie, una dramatica dar in acelasi timp motivationala, istoria unei persoane care se elibereaza din lanturile unei relatii toxice si vede in sfarsit viitorul promitator la orizont. Multumesc mult lui @alexcotoi pentru rabdare si pentru tot efortul depus in aceasta piesa. Multumesc @dimaurusciuc pentru aceasta coreografie, care a avut parte si de coate, pumni si picioare in fata😂😂😂 n-am putut sa ma abtin. Mersi Mult @spoialabrothers @globalrecords si intregii echipe, sunt foarte multi oameni care stau in spatele acestui release si cu tot sufletul vreau sa va spun Multumesc Mult. @nicolinabucataru iti Multumesc pentru toata dragostea oferita si pentru increderea daruita chiar si atunci cand eu nu o aveam. Iar voi cei care ma urmariti, Multumesc mult pentru toata sustinerea si energia pozitiva pe care mi-o oferiti, sunteti mirifici si apreciez ca faceti parte din visul meu devenit realitate”, a scris artistul pe Instagram, alături de un scurtă bucată din videoclip.