Stiri mondene

Nicole Cherry a lăsat-o pe mama ei fără pantofi cu toc în copilărie: „Toată ziua îi luam”

Nicole Cherry la Invitatul de 12
Nicole Cherry a dezvăluit în cadrul emisiunii „Invitatul de 12” ce prostioare făcea în copilărie. Una dintre ele este taaare haioasă.

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate tinere artiste de la noi din țară, fiind și o tânără extrem de frumoasă și elegantă. Nicole Cherry a dezvăluit în cadrul emisiunii „Invitatul de 12” că mama ei era singura care îi spunea „Nicole”. Între timp, odată ce s-a lansat în muzică, a început să-i spună toată lumea așa. Deși a ajuns la vârsta de 22 de ani, unii oameni o văd pe Nicole la fel de mică și încă nu se pot obișnui cu faptul că artista este o femeie în devenire. 

Citeste si: Nicole Cherry, dezvăluiri fără perdea! Din ce motive apar certuri între ea și iubit

„M-am lansat de la 14 și oamenii, imaginea pe care o au ei asupra mea e cumva aceeași de Nicole mică, dar uite că Nicole crește”, a spus Nicole Cherry la „Invitatul de 12”.

Nicole Cherry, dezvăluiri haioase din copilărie 

Nicole a recunoscut că a fost un copil taaare neastâmpărat. 

Nicole Cherry

„Până pe la vreo aproximativ 9 ani am fost copilul ăla care nu stătea locului. Făceam multe prostii. Eram tot timpul în priză. Să nu stau locului. Eram extrem de curioasă. Îmi plăcea să merg pe tocuri. Mama a aruncat toate perechile de sandale și pantofi cu toc pentru că toată ziua i le luam și la un moment dat veneau vecinii și spuneau: „Te rog frumos, mai oprește-o pe Nicole că ne doare capul. Toată ziua stă numai pe tocuri”. Și la un moment dat nici ea nu mai putea de cap și a aruncat toate perechile”, i-a povestit Nicole lui Cosmin Cernat. 

Pe lângă faptul că a lăsat-o pe mama ei fără pantofi, Nicole recunoaște că mai făcea și alte prostioare, iar pentru unele dintre ele chiar a fost sancționate. 

Nicole Cherry la Invitatul de 12

„Mă ascundeam sub pat. Cred că am stat cel mai mult sub pat vreo 15 minute. Cred că asta a fost pe la patru ani. S-au speriat foarte tare atunci (n.red. părinții), țin minte că atunci am luat și o mamă de bătaie, să recunosc. Eu nu-mi aduc aminte foarte multe lucruri, doar că îmi mai spune și ea și îmi amintesc foarte vag”, a mai spus Nicole în cadrul emisiunii Invitatul de 12.