Stiri mondene

Marius Moga, dezvăluiri sincere despre familie! Cu ce se ocupă, de fapt, părinții lui: ”Vin dintr-o familie de...”

Marius Moga, dezvăluiri sincere despre familie
După ce s-a vehiculat că provine dintr-o familie de artiști, Marius Moga a decis să spună totul despre familia sa. Uite cu ce se ocupă părinții artistului!

Marius Moga este unul dintre cei mai de renume artiști din România! Dincolo de viața de artist, Marius Moga e un familist convins. Juratul de la SuperStar România este una dintre persoanele discrete ale lumii mondene și din acest motiv nu prea oferă multe detalii mai ales când vine vorba de familia lui. În cadrul unui interviu, îndrăgitul artist a vorbit despre părinții săi. Pentru că de-a lungul timpului au apărut mai multe informaţii eronate în ceea ce priveşte familia din care face parte, Marius Moga a decis să lămurească unele aspecte legate de viața sa privată. Mai exact, ani la rând s-a zvonit că provine dintr-o familie de artiști, compozitorul a dezvăluit că părinții lui lucrează în domenii care nu au legătură cu muzica.

Marius Moga, dezvăluiri sincere despre familie

”Tata e artist, în multe feluri, dar a fost director de televiziune și profesor de foto-video în Alba. E un businessman, dezvoltator și inovator excepțional, dar nu a făcut muzică niciodată. Mama a lucrat în sistemul medical și e o fire empatică și boemă. Dar s-a tot vehiculat această idee conform căreia eu vin dintr-o familie de artiști. Nici vorbă. Doar străbunicul meu a fost fondator și dirijor al unei orchestre de ciobani fluierași, la Șugag. (...)  Acum, eu și fratele meu ducem mai departe ideea de familie de artiști. Ai mei au așteptat să reușesc, ca să stea liniștiți cu meseria aleasă. Acum îi înțeleg. Am fost un copil singuratic și stăteam în camera mea, făcând muzică. Dar tata mi-a cumpărat echipamente de mic și m-a dus la pian, deși avea uneori nemulțumiri legate de „clienții mei”, artiști locali, care umpleau sufrageria. Pot să spun că, fără ei și fără reticența și provocarea lor anterioară susținerii, nu știu dacă drumul meu ar fi fost la fel”, a spus Marius Moga.

Marius Moga, dezvăluiri sincere despre familie

Marius Moga, motivul pentru care nu își expune fiica pe rețelele sociale

Marius Moga este căsătorit cu Bianca Lăpuște din 2015 și împreună au o fiică, pe Maria Elisabeta.De când a venit pe lume Maria Elisabeta, îndrăgitul artist nu și-a expus fiica pe rețelele sociale, iar fanii se întreabă când va fi posibil acest lucru. În cadrul unui interviu, compozitorul a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu i-a arătat chipul fiicei sale până la șase ani.

”Da, nu ne dorim încă să o expunem, ne dorim să fie decizia ei când va fi suficient de mare. Maria seamănă cu amândoi la temperament, fizic aș înclina să spun că mai mult cu Bianca. 
Avem o conexiune cu adevărat specială eu cu Maria, este fata tatei, ne place să ne jucăm, atât eu cât și Bianca, să pătrundem în lumea ei. Ne place să găsim mereu activități noi și să descoperim ce îi place să facă, vrem să o ajutăm să își găsească personalitatea ei, să nu îi impunem cum să fie”  spusese artistul, în urmă cu ceva timp. Citește continuarea aici