Stiri mondene

Marius Moga, motivul pentru care nu își expune fiica pe rețelele sociale: „Ne dorim să fie decizia ei”

Marius Moga, motivul pentru care nu își expune fiica pe rețelele sociale
Marius Moga, motivul pentru care nu își expune fiica pe rețelele sociale [Sursa foto: Instagram]
Marius Moga le-a dezvăluit fanilor adevăratul motiv pentru care nu i-a arătat chipul fiicei sale până la șase ani. 

Marius Moga este unul dintre cei mai de renume artiști din România! Dincolo de viața de artist, Marius Moga e un familist convins. Producătorul este căsătorit cu Bianca Lăpuște din 2015 și împreună au o fiică, pe Maria Elisabeta. Marius Moga este una dintre persoanele discrete ale lumii mondene și din acest motiv nu prea oferă multă detalii mai ales când vine vorba de familia lui. De când a venit pe lume Maria Elisabeta, îndrăgitul artist nu și-a expus fiica pe rețelele sociale, iar fanii se întreabă când va fi posibil acest lucru.

În cadrul unui interviu, compozitorul a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu i-a arătat chipul fiicei sale până la șase ani. 

Marius Moga, motivul pentru care nu își expune fiica pe rețelele sociale
Marius Moga, motivul pentru care nu își expune fiica pe rețelele sociale[Sursa foto: Instagram]

”Da, nu ne dorim încă să o expunem, ne dorim să fie decizia ei când va fi suficient de mare. Maria seamănă cu amândoi la temperament, fizic aș înclina să spun că mai mult cu Bianca. 
Avem o conexiune cu adevărat specială eu cu Maria, este fata tatei, ne place să ne jucăm, atât eu cât și Bianca, să pătrundem în lumea ei. Ne place să găsim mereu activități noi și să descoperim ce îi place să facă, vrem să o ajutăm să își găsească personalitatea ei, să nu îi impunem cum să fie”, a declarat Marius Moga.

Marius Moga, motivul pentru care nu își expune fiica pe rețelele sociale
Marius Moga și soția sa [Sursa foto: Instagram]

Marius Moga, relație specială cu fiica sa, Maria Elisabeta

Marius Moga a ținut să precizeze că atât el, cât și Bianca au o relație specială cu fetița lor. Se joacă împreună, descoperă noi activități, pentru ca Maria Elisabeta să crească frumos.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Marius Moga (@iammariusmoga)

”Vrem să îi creăm cel mai bun mediu de dezvoltare, să o lăsăm să fie creativă și să descopere ce își dorește, îi oferim informația pentru a obține ce vrea, deși avem grijă să nu-i lipsească nimic. Și ne punem în pielea ei. Suntem, mai degrabă, adepții explicațiilor raționale și ai empatiei, fără a folosi impunerea prea des. Dacă nu o convingem, cedăm și îi cerem asumare. Bianca petrece mult timp cu ea și creează reguli, dar și eu le am pe ale mele. Cumva, nu am împărțit roluri contrastante și ne completăm, situație cu situație”,  a mai adăugat artistul.