Stiri mondene

Marisa Paloma, de urgență la spital. Fosta câștigătoare "Bravo, ai stil!" acuza dureri groaznice la ureche, însă medicii au făcut altă descoperire

marisa Paloma a ajuns la spital
Marisa Paloma, de urgenta la spital [Sursa foto: Instagram]
Marisa Paloma a ajuns pe mainile medicilor dupa ce tanara antreprenoare a acuzat dureri insuprotabile la ureche.

Fosta castigatoare Bravo, ai stil!, tanara antreprenoare si mama a unei superbe fetite, Iris, a ajuns de urgenta la spital dupa ce a acuzat dureri ingrozitoare la o ureche. Marisa Paloma a si postat cateva imagini de la spital si dupa ce a primit diagnosticul si tratamentul corespunzator a raspuns la toate intrebarile internautilor care si-au facut griji pentru frumoasa bruneta in varsta de 26 de ani.

Marisa Paloma a ajuns la spital cu durere de ureche, insa se pare ca medicii au diagnosticat-o cu covid

Citește și: ”Am căzut din picioare, am crezut că mor, am început să urlu”. Motivul pentru care Lora a izbucnit în plâns pe internet. Artista a înduioșat inimile multor oameni- VIDEO

„Am plecat la spital la urgențe fiindcă mă durea îngrozitor urechea. Înțeleg că este una dintre manifestările covidului. Cum am ajuns la spital, m-au testat și după ce testul a ieșit pozitiv, m-au izolat și mi-au făcut o perfuzie cu paracetamol și vitamina C.

Marisa Paloma, dureri groaznice la ureche
Marisa Paloma a fost diagnosticata cu covid[Sursa foto: Instagram]

Efectul a fost că mi-a ameliorat durerea, în rest, suntem praf în continuare. Îmi curg ochii, nasul și am o stare de parcă m-a călcat trenul. Sperăm să fie bine Iris și să nu fi luat virusul și bunica ei care ne ajută în această perioadă cu ea.

Noi acum purtăm măști și evităm să intrăm în contact direct cu ea.

Mai pot că n-am încotro. Sunt obișnuită, oricum”,  a povestit Marisa Paloma pe contul de  Instagram.

Atat Marisa Palona cat si si iubitul ei, Liviu Stanciu, sunt nevoiti sa isi petreaca 5 zile la domiciliu incercand sa se protejeze cat mai mult pentru a nu-i da virusul si fetitei lor, Iris. Marisa Paloma si iubitul ei sunt vaccinati, insa se pare ca unele simptome au aparut deja si la fiica lor.

Citește și: Anunțul Shakirei care a emoționat o planeta întreagă. Cântăreața și-a luat copiii și a plecat definitiv din Spania: "Mulțumesc celor care m-au încurajat și mi-au șters lacrimile!"

În seara asta Iris a vomitat un fe de mucișori. E foarte ciudat.

„Nu mai am durerea aia cruntă de ureche. În rest, sunt moleșită, îmi curg în continuu nasul, ochii, am stare febrilă, deși nu am febră și mă simt slăbită. În seara asta Iris a vomitat un fe de mucișori. 

E foarte ciudat. Acum doarme și am adus-o cu noi în cameră de frică să nu pășească ceva și să n-o auzim. Să vedem cum se simte mâine”, a mai spus Marisa Paloma pe rețelele de socializare.