Stiri mondene

Mario Fresh recunoaște că Alexia Eram este geloasă!

Mario Fresh recunoaște că Alexia Eram este geloasă!
Cum reacționează fiica Andreei Esca când fanele vin să facă o fotografie cu Mario Fresh.

Mario Fresh și Alexia Eram trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de patru ani și deși se potrivesc de minune și par a fi cuplul perfect, uneori, mai apar anumite problemuțe. Gelozia bat-o vina, își face apariția în relația lor de cuplu mai ales când Mario Fresh are concerte.

Mario Fresh și Alexia Eram
Mario Fresh și Alexia Eram[Sursa foto: Facebook]

Artistul a recunoscut că iubita sa este extrem de geloasă, mai ales când vine vorba despre fanele care depășesc vârsta majoratului. 

„Ce trece peste 18 ani și este puțin mai dezvoltată, dacă îmi zice că sunt drăgut și vine să facem o poză, ea imediat reacțioează. Zice: ”nu vedea că sunt aici, ești drăguț, ă?”, a spus Mario Fresh. 

Însă dragostea lor este mai puternică decât gelozia și de cele mai multe ori reușesc să treacă cu bine peste aceste mici certuri. 

Alexia Eram mai are de învățat la capitolul „activități casnice”

Alexia Eram a povestit în cadrul unei emisiuni și despre perioada în care a stat cu Mario Fresh în aceeași casă. Fiica Andreei Esca a observat că iubitul ei este mult mai casnic, iar ea are multe de învățat din acest punct de vedere.

Mario Fresh și Alexia Eram
Mario Fresh și Alexia Eram[Sursa foto: Facebook]

„Locuim aproape împreună, ori mai vine ea la mine, ori mă mai duc eu la el. Dar am stat împreună și șase luni, am experimentat, a fost bine. Aveam polemici cu curățenia, el e mai casnic, dar eu sunt foarte organizată cu programul meu” a spus Alexia Eram.