Stiri mondene

Ce îl enervează ce la mai mult pe Mario Fresh la iubita sa. Incredibil ce a putut să spună

Mario Fresh și Alexia
Mario Fresh și Alexia [Sursa foto: Captură YouTube]
Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună de patru ani, trei luni și o săptămână, așa cum a spus hiar el când a fost întrenat în cadrul unuie emisiuni tv.

„Prima dată când mă trezesc, îmi notez. Trebuie să știi tot”, a glumit Mario Fresh. 

Mario și Alexia se înțeleg de minune chiar dacă mare parte din relația lor s-a desfășurat la distanță pentru că Alexia a ales să studieze în Marea Britanie. Cu toate că sunt un cuplu perfect în ochii multora, cei doi recunosc că mai sunt și aspecte deranjante unul la altul.

Despre aceste aspecte, dar și alte picanterii legate de relația lor, cei doi iubiți au vorbit în cadrul unei emisiuni.

Alexia și Mario Fresh au fostt supuși jocului „Spui sau îți ia gura foc”, conform căruia trebuie să citești o întrebare cu în gândul tău, dar să răspunzi cu voce tare. Dacă nu vrei să citești întrebarea apoi, mănânci iute.

Mario Fresh
Mario Fresh[Sursa foto: Captură YouTube]

La prima lui întrebare, Mario a răspuns: „Energică, prea energică, băgăreață, curioasă și nu mai știu”. Artistul nu a vrut însă să citească întrebarea și a mâncat picant. La întrebarea: „Ce te scoate cel mai tare din sărite la Mario?”, Alexia a răspuns: „Încăpățânarea, că este fixist și mămos”. 

Alexia este „cicălitoare, copilăroasă, mai mult decât trebuie câteodată, și...”

La a doua ei întrebare, Alexia a răspuns: „Falsă, imatură și răutăcioasă”, însă a mâncat picant pentru a nu o citi. Întrebată cu cine nu ar fi de acord ca Mario să filmeze un videoclip cu scene „fierbinți” dintre Adelina Pestrițu, Geanina Ilieș și Carmen Simionescu, Alexia a numit-o pe Carmen.

Întrebat ce îl scoate din sărite la Alexia, Mario Fresh a spus că este „cicălitoare, copilăroasă, mai mult decât trebuie câteodată, și foarte geloasă în ultima perioadă”.

„Sunt cicălitoare, recunosc, sunt copilăroasă, și sunt cam geloasă, nu știu de ce”, a completat Alexia. Întrebată de ce s-ar putea despărți de Mario, Alexia a răspuns că „dacă ar înșela-o”

Mario Fresh și Alexia
Mario Fresh și Alexia[Sursa foto: Facebook]

Cei doi iubiți au spus că nu locuiesc împreună în acest moment, însă ambii și-ar dori să facă acest pas în relația lor.