Stiri mondene

Care sunt cele mai mari defecte ale lui Alex Velea? Mario Fresh l-a dat de gol

Care sunt cele mai mari defecte ale lui Alex Velea? Mario Fresh l-a dat de gol
Mario Fresh a fost întrebat în cadrul unei emisiuni tv care crede că sunt cele mai mari defecte ale lui Alex Velea. Iată ce răspuns a oferit.

Alex Velea este un artist apreciat pentru muzica pe care o face, dar și pentru familia frumoasă pe care o are alături de Antonia. Pe lângă cei doi băieți, Dominic și Akim, Alex Velea mai avut doi băieți spirituali de care a avut grijă așa cum așa știut el mai bine. Este vorba despre Lino Golden și Mario Fresh, artiști alături de care a încetat să mai colaboreze din cauza unor conflicte. 

Mario Fresh, despre Alex Velea: „Îl iubesc foarte mult”

Mario Fresh a fost primul care a ales să plece din Golden Boy, dar spune că a păstrat o relație bună cu Alex Velea și îi poartă respect în continuare. Întrebat în cadrul unei emisiuni tv care sunt cele mai mari defecte ale lui Alex Velea în opinia lui, Mario nu a ezitat să răspundă. 

 Mario Fresh
Mario Fresh[Sursa foto: Instagram]

 „Perfecționist dus la extrem, leneș (la unele lucruri) și narcisist”. Stă foarte mult în oglindă când se îmbracă, când este vorba de aranjatul părului. (…) Am stat cu el 3 ani în casă. Câteodată am întârziat la emisiuni, nu am mai intrat în direct.

Alex Velea
Alex Velea [Sursa foto: Instagram]

Perfecționist când vine vorba de muzică, clipuri, tot ce facem, nu ne lasă să trecem mai departe până nu e ok. Și leneș pentru că, spre exemplu, nu și-a luat permisul și a promis, de două ori a făcut școala. Ne înțelegem. Îl iubesc foarte mult”, a explicat Mario Fresh.