Stiri mondene

Mario Fresh, detalii picante din relația cu Alexia Eram. A recunoscut că se ceartă zilnic: „Nu suport...”

Mario Fresh, detalii picante din relația cu Alexia Eram. A recunoscut că se ceartă zilnic: „Nu suport...”
Mario Fresh a dezvăluit că se ceartă cu iubita lui zilnic. Care sunt cele mai dese motive de ceartă și cum trec peste?!

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, iar relația lor este una foarte serioasă care va duce chiar și la căsătorie, după cum declară ei. Cei doi îndrăgostiți se înțeleg de minune, dar cu toate acestea, recunosc că mai există și mici probleme în paradis. Invitat în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”, Mario Fresh a dat mici detalii picante din realația cu Alexia. Artistul a recunoscut că se ceartă zilnic cu ea, cele mai multe motive fiind mărunte. 

Ce-l deranjează pe Mario Fresh la Alexia. Dezvăluirea făcută de artist în fața fanilor 

Mario Fresh a vorbit în nenumărate rânduri despre relația sa cu Alexia, dar cu toate acestea, Radu nu putea rata ocazia să nu-l întrebe și el câte ceva. 

Mario Fresh, detalii picante din relația cu Alexia Eram. A recunoscut că se ceartă zilnic: „Nu suport...”

Radu Țibulcă: Cât de des vă certați? 

Mario Fresh: În fiecare zi. 

Radu Țibulcă: Azi de ce v-ați certat? 

Mario Fresh: „Că a mâncat prea tare lângă mine. Nu suport tot ce înseamnă sunete din astea din gură.   Avea un măr în mână, scosese telefonul și se uita la el așa cu o poftă și mușca din el... O analizam și mă uitam așa cu nervi la ea, zici că eram psihopat. Și mă uitam așa la ea să-mi dau seama cu ce greșește. Și mi-am dat seama, mănâncă prea tare. Mestecă prea puternic. M-am uitat odată la ea și am spus că nu-i zic, dar știi momentul ăla când te enervează atât de tare încât îți sare inima din piept. Am mai stat un pic și se auzea prea tare, se amplifica totul, mi se părea că vedeam totul alb-negru la un moment dat.  Și m-am uitat la ea și i-am zis: iubire, mănâncă în cameră, te rog frumos, nu mai pot. Nu mai pot. Mănâncă și tu mai încet. Și mi-a zis că și eu mănânc la fel. Am luat un măr și m-am uitat la mine în oglindă și mănânc și eu la fel, dar asta este problema mea: să nu aud.