Stiri mondene

AUDIO Scularea! Radu Țibulcă, supus la teste de Alexia Eram. Matinalul a mințit în apărarea lui Mario Fresh

AUDIO Scularea! Radu Țibulcă, supus la teste de Alesia Eram
AUDIO Scularea! Radu Țibulcă, supus la teste de Alesia Eram [Sursa foto: Captură YouTube]
Alexia l-a sunat pe Radu sub pretextul că s-a certat cu Mario și nu a venit acasă. Totul era o glumă și voia să vadă dacă Radu minte pentru a-și apăra prietenul

Prietenul la nevoie se cunoaște, iar Radu Țibulcă a demonstrat asta! Pentru că sâmbătă seara a petrecut alături de Bogdan Medvedi, Denis de la The Motans și Mario Fresh, Alexia Eram și Mario s-au gândit să-l testeze pe Radu. 

AUDIO Scularea! Radu Țibulcă, supus la teste de Alesia Eram
AUDIO Scularea! Radu Țibulcă, supus la teste de Alesia Eram [Sursa foto: Captură YouTube]

Cei doi îndrăgostiți au sunat mai mulți prieteni de-ai lui Mario Fresh printre care și Radu Țibulcă și au pretins că s-au certat și că Mario nu a venit acasă în seara respectivă.

Primii prieteni pe care i-a sunat Alexia au fost foarte sinceri cu ea și au recunoscut că nu l-au văzut pe Mario la față în ziua respectivă, în vreme ce alții i-au demonstrat lui Mario că sunt prieteni adevărați. Unul dintre prietenii pe care Alexia i-a sunat a fost și Radu Țibulcă, iar acesta i-a făcut jocul și i-a spus că Mario a dormit la el acasă în seara respectivă.

Dialogul spumos dintre Radu Țibulcă și Alesia Eram redat în direct, la Scularea!

„Sâmbtă seara a venit la mine Garda de Fier, lotul olimoic internațional, The Motans, Bogdan Medvedi și Mario Fresh și duminică pe la 5-6 seara mă sună Alesia Eram să mă întrebe de Mario Fresh că ce-a făcut Mario că a ajuns la 12 acasă. Eu știu că Mario plecase acasă dimineață că nu avea unde să doarmă la mine.

Ca să văd că de fapt ei făceau un vlog. Făceau cu păcăliciune, adică sunau oameni și testau oameni să vadă dacă sunt prieteii lui Mario Fresh sau nu. Și eu v-am mai spus că eu pentru prieteni fac absolut orice, inclusiv încalc principiul de a nu minți”, a spus Radu Țibulcă înainte de reda înregistrarea telefonică dintre el și Alexia. 

Radu Țibulcă l-a acoperit cu succes pe Mario Fresh, spunând că a rămas peste noapte la el acasă, acesta fiind și motivul pentru care a ajuns mai târziu acasă la Alexia. La finalul convorbirii telefonice Alexia și Mario i-au spus lui Țibulcă că totul era o glumă pentru un vlog.