Stiri mondene

Marc Anthony, fostul soț al lui Jennifer Lopez, s-a căsătorit pentru a patra oară. Aleasa inimii sale este Nadia Ferreira, în vârstă de 23 de ani

Marc Anthony s-a căsătorit cu Nadia Ferreira
Marc Anthony s-a căsătorit cu Nadia Ferreira [Sursa foto: Instagram]
Marc Anthony s-a căsătorit cu modelul Nadia Ferreira în Miami. Mireasa este mai mică decât artistul cu 31 de ani.

Este fericire mare în viața artistului Marc Anthony! După ce Jennifer Lopez a revenit la Ben Affleck și s-a căsătorit cu el, fostul ei soț și-a găsit fericirea în brațele modelului Nadia Ferreira. Cântărețul de 54 de ani și iubita lui de 23 de ani s-au căsătorit în urmă cu puțin timp în Miami. Cunoscută pentru frumusețea ei, Nadia Ferreira a purtat o rochie superbă. Fotografiile de la nunta lui Anthony cu Ferreira o înfățișează pe mireasă într-o rochie albă din dantelă, care are un corset transparent împodobit cu ornamente florale și este concepută de Galia Lahav.

Anthony, la rândul său, a făcut senzație într-un costum Christian Dior.

Artistul a organizat o nuntă ca-n povești la Miami

Deși între cei doi este o diferență de vârstă de 31 de ani, Marc Anthony  și Nadia Ferriera, fosta Miss Universe Paraguay, nu au luat în seamă „gurile rele” și au decis să meargă pe un drum comun. Fastuoasa

ceremonie a avut loc, sâmbătă, la Miami și a adunat numeroase celebrități.

Citește și: Jennifer Lopez, surprinsă în compania fostului soț, Marc Anthony! Vedeta profită de lipsa lui Ben Affleck

Printre invitații de la fastuoasa nuntă, s-au numărat Maluma, Romeo Santos, David Beckham, Salma Hayek și Lin Manuel Miranda. Petrecerea a avut loc la Muzeul de Artă Perez, iar presa spaniolă a fost prima care a scris despre eveniment.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de FC Rey de la salsa en Uruguay (@valegisse2013)

Gemenii pe care artistul îi are cu Jennifer Lopez au ales, însă, să își petreacă ziua cu Ben Affleck. Fiica lui Anthony, Ariana, în vârstă de 29 de ani, și fiul Chase, în vârstă de 27 de ani, din relația sa anterioară cu Debbie Rosado, de asemenea, nu păreau să fie prezenți. Cu toate acestea, fiii lui Anthony, Cristian, în vârstă de 21 de ani, și Ryan, în vârstă de 19 ani, pe care îi împarte cu Dayanara Torres, au fost prezenți pentru a-și susține tatăl în ziua cea mare.

Marc Anthony se află la al patrulea mariaj. Cântărețul a fost căsătorit cu femei celebre

Artistul, în vârstă de 54 de ani, a fost căsătorit anterior cu Dayanara Torres (2000 – 2004), Jennifer Lopez (2004-2014) și Shannon De Lima (2014 – 2017). El a cerut-o în căsătorie pe Nadia, în vârstă de 23 de ani, în mai 2022, cu doar opt luni înainte de a ajunge la altar. 

Citește și: Dezamăgire mare pentru fanii lui Marc Anthony! Artistul a promis un concert care nu s-a mai ținut

În luna mai a anului trecut, tinerii căsătoriți și-au sărbătorit logodna cu o petrecere la Sexy Fish Miami. Nadia a anunțat vestea logodnei pe Instagram cu o fotografie a unui inel cu diamant, care avea o piatră mare în mijloc, cu două pietre mai mici pe laterale.