Stiri

Dezamăgire mare pentru fanii lui Marc Anthony! Artistul a promis un concert care nu s-a mai ținut

Marc Anthony
Marc Anthony [Sursa foto: Facebook]
Din cauza unui concert virtual pe care nu a putut să-l susțină, Marc Anthony și-a dezamăgit fanii. Motivul pentru care artistul a fost nevoit să amâne evenimentul!

Marc Anthony și-a anunțat fanii că o să susțină un concert virtual intitulat „Una Noche' o '1 Night Only”, evenimentul urma să fie transmis de la Miami prin intermediul unui site, mai mult, artistul urma să cânte cele mai recente piese, alături de colegul său de breaslă, Daddy Yankee. La auzul veștii, fanii au fost extrem de fericiți și au așteptat cu nerăbdare concertul susținut de Marc Anthony. Spre surprinderea tuturor, evenimentul virtual nu a mai fost transmis.

Din primele informații, concertul Una Noche' o '1 Night Only” trebuia să fie transmis weekend-ul trecut.

Marc Anthony
Marc Anthony[Sursa foto: Facebook]

Marc Anthony și-a cerut scuze 

Fără să fie anunțați că nu va mai fi transmis, fanii artistului au așteptat trei ore, aceștia au fost revoltați și dezamăgiți de Marc Anthony, pentru că s-au grăbit să cumpere bilete, fanii și-au cerut banii înapoi. Potrivit surselor, oamenii au plătit câte 25 de dolari pentru a-l vedea și asculta. De asemenea, atât Marc Anthony, cât și invitatul lui special, Daddy Yankee, au dat vina pe cererea uriașă de accesări, spunând că acest lucru a dus la defectarea platformei. În cele din urmă, cântărețul și-a cerut scuze în fața tuturor. Din cauza celor întâmplate, Marc Anthony plănuia să susțină concertul gratuit pe pagina de YouTube. 

„Vă asigur că fac tot ce îmi stă în putere pentru ca oamenii care și-au cheltuit banii munciți cu greu să aibă oportunitatea să vadă show-ul cât mai repede. O să ne revanșăm în fața tuturor”,  a spus Marc Anthony fanilor din mediul online.

Marc AnthonyMarc Anthony
Marc Anthony[Sursa foto: Facebook]

Marc Anthony, artistul cu cele mai mari vânzări

Marc Anthony este artistul cu cele mai multe vânzări de salsa tropical din toate timpurile. Cântărețul a primit de două ori premiul Grammy și de cinci ori premiul Grammmy Latino. De asemenea, Marc Anthony a vândut peste 12 milioane de albume în toată lumea.