Stiri mondene

Mama lui Sindy, primele declarații despre conflictul dintre Războinică și Sorin: „Nu îi este frică...”

Mama lui Sindy, despre parcursul Războinicei în competiție
Mama lui Sindy de la Survivor a vorbit despre parcursul Războinicei în competiție, dar și despre conflicul pe care îl are cu Sorin și prietenia cu Albert.

Sindy este una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor România, iar asta s-a văzut în momentul în care ea a ieșit favorita publicului fix când se aștepta mai puțin. Sindy a recunoscut public că are o problemă cu Sorin și spune că nu îi este teamă să în înfrunte. Ce spune mama lui Sindy despre conflictul ei cu Sorin?

Mama lui Sindy, primele declarații despre Războinica de la Survivor România

Invitată în cadrul emisiunii Teo Show, mama Războinicei a fost întrebată despre pasiunile lui Sindy și dacă aceasta are un iubit, mai ales că fanii au observat apropierea dintre ea și Albert. Mama Războinicei a fost sinceră și a dat totul din casă. 

Mama lui Sindy, despre parcursul Războinicei în competiție

„Iubit? Cam greu cu iubiții. Nu, sincer nu. Îi place mult să se distreze, deci încă nu cred că și-ar dori să aibă un iubit, o relație mai seriosă. De exemplu sora ei are un iubit, ele fiind gemene. Ea are o energie în tot ceea ce face. Plus că parcă trăiește și meciul și când intră colegii pe traseu, parcă trăiește și ea momentul. Îi plac foarte mult sporturile mai grele, i-am și zis: Trebuie să fii puțin mai feminină. Albert pare un băiat liniștit, își vede de treaba lui. Sincer, îmi place ca persoană. Nu știu ce să zic. În unele privințe poate da, în unele poate nu. Totuși cred că ei i-ar trebui o persoană mai puternică puțin, că altfel nu știu ce să zic”, a declarat mama lui Sindy de la Survivor România 2021.  

Mama lui Sindy, despre parcursul Războinicei în competiție

În ceea ce privește conflictul dintre ea și Sorin după ce acesta a nominalizat-o spre eliminare, mama Războinicei spune că Sindy este neînfricată și va spune mereu lucrurilor pe nume. 

„Sindy este o fată directă. Nu îi este frică de Sorin, așa cum a zis. Dar și mie mi s-a părut că s-a format un grupuleț cu concurenții mai vechi, dar până la urmă fiecare trebuie la un moment dat să plece, va fi un singur câștigător. Sorin a făcut-o haotică în consiliu. Cred că asta a deranjat-o mai mult decât faptul că a votat-o. El după cum se vede este și un fel de lider. Lui Sindy nu îi place să îi impui sau să intre pe traseu cu cine aleg ei. Sindy mereu a ales fetele bune. Cu Ana, cu... De multe ori nici strategiile astea nu le aleg cum ar trebui. Eu cred că Albert, Marius și Andrei. Nu pot să zic. Nu are o problemă cu niciuna dintre ele. Prieteni cu siguranță vor rămâne (n.r- Cu Albert)”, a mai spus mama lui Sindy.