Stiri mondene

Maluma și Kim Kardashian formează un cuplu? Detaliul care i-a dat de gol

Kim Kardashian şi Maluma
Kim Kardashian a fost surprinsă în compania lui Maluma. Se lasă sau nu cu relație?

Kim Kardashian și Maluma și-au pus fanii pe gânduri prin intermediul unor imagini postate pe rețelele sociale. Artistul și frumoasa vedetă au participat împreună la deschiderea hotelului „The Goodtime”, deținut de Pharrel Williams. Pe tot parcursul evenimentului Maluma și Kim Kardashian s-au fotografiat, ulterior, au postat pozele pe internet. Ei bine, la vederea acestor imagini, cei doi au reușit să atragă atenția internauților. „Maluma și Kim Kardashion sunt împreună?”, se pare că aceasta este întrebarea pe care și-au pus-o majoritatea fanilor. Deși cei doi nu au oferit detalii cu privire la o posibilă relație, se speculează că între cei doi ar putea fi mai mult decât o simplă prietenie. De asemenea, la evenimentul de inaugurare au participat și alte vedete celebre, printre care David și Victoria Beckham, Bad Bunny și Becky G.

Kim Kardashian şi Maluma

Kim Kardashian a depus actele de divorț de Kanye West

După aproxmativ șapte ani de relație, Kim Kardashian și Kanye West au decis să meargă pe drumuri separate. În urmă cu două luni, cei doi și-au depus actele de divorț. Cu toate că și-au spus „adio”, Kim Kardashian și Kanye West vor păstra legătura de dragul celor patru copii ai lor. Vedeta și cunoscutul rapper au împreună două fiice North și Chicago, în vârstă de 7, respectiv 3 ani, și doi fii Saint și Psalm, în vârstă e 5, respectiv 2 ani. Cei doi și-au depus cererile pentru custodia comună a copiilor, mai mult, Kim Kardashian și Kanye West nu au cerut pensie alimentară. Potrivit apropiaților, de câd au decis să divorțeze, Kim Kardashian și copiii au continuat să locuiască în conacul Hidden Hills.

Kim Kardashian şi Kanye West

Pentru fiecare săptămână care trece de când a depus cererea pentru divorț, Kim pare mai fericită. Știe că depunerea divorțului a fost decizia corectă. Copiii se descurcă cât de bine ar putea spera .”, conform unei surse apropiate.

„Amândoi sunt de acord că cu cât copiii experimentează mai puțin stres, cu atât mai bine. Kanye își iubește copiii. Vrea să fie fericiți. Nu vrea să se lupte cu Kim despre nimic”, a mai adăugat sursa.