Stiri mondene

Kanye West a recunoscut că s-a votat pe el însuși la alegerile din America

Kanye West
Primul vot al rapper-ului Kaye West va fi cu siguranță unul pe care îl va ține minte.

Artistul a candidat la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii și a spus că s-a votat pe sine.

„Astăzi am votat pentru prima dată în viața mea pentru Alegerile Prezidențiale și am votat în cineva în care cred cu adevărat... eu”, a scris artistul pe contul lui de Instagram, alături de o fotografie în care poartă un hanorac albastru și o mască de protecție neagră. 

Kanye West

Kanye West și-a anunțat candidatura de Ziua Independenței 

Rapperul în vârstă de 43 de ani a stârnit vâlvă în presa internațională după ce de Ziua Independenței a anunțat că va candida la președinție. Dar artistul a reușit să devină candidat doar în 12 state, incluzând Tennessee, Colorado și Mississippi, dar nu și statul său natal Illionis. Datorită numărului limitat de buletine de vot pe care a apărut Kanye West, el nu a putut câștiga suficiente voturi pentru a intra în cursa pentru alegerea următorului președinte american. 

Kanye West

Rapper-ul american a cheltuit 10,3 milioane de dolari pe campania electorală, potrivit unor declarații.
Mulți l-au acuzat pe West că a organizat o campanie de spoiler împotriva candidatului democrat la președinție, Joe Biden. 

Soția sa, Kim Kardashian, a arătat pe rețelele de socializare că a fost să voteze, însă nu a precizat nimic despe campania electorală a soțului ei.