Stiri mondene

Madonna și-a făcut un nou iubit. Modul inedit prin care artista și-a oficializat relația

Madonna a confirmat că are o relație cu Josh Popper
Madonna [Sursa foto: Facebook]
Madonna a confirmat că are o relație cu Josh Popper, un antrenor de box în vârstă de 29 de ani. Cum arată bărbatu care i-a furat inima?

După despărțirea de modelul Andrew Darnell (23 de ani), după doar cinci luni de relație, Madonna și-a făcut un nou iubit. Este vorba despre un antrenor de box în vârstă de 29 de ani. Josh Popper are propria sală de sport în New York și, mai mult, îl antrenează și pe unul dintre copiii divei.

Madonna și-a făcut un nou iubit.
Madonna[Sursa foto: Facebook]

Recent, Madonna a postat pe rețelele sociale o  fotografie în care îl sărută pe Popper, făcându-și astfel relația oficială.

Cei doi au participat la o petrecere organizată cu ocazia sărbătorii evreiești Purim. Pentru eveniment, amândoi au ales ținute negre și măști în aceeași nuanță.

„Ucigași care petrec”, a scris artista în descrierea imaginii în care apare alături de sportiv.

Madonna și Josh Popper
Madonna și Josh Popper[Sursa foto: Instagram]

Prima fotografie a apărut la sfârșitul lunii februarie, când cântăreața a fost fotografiată cu Josh într-o sală de sport din Brooklyn.

Potrivit prietenilor Madonnei, Popper este antrenorul copiilor cântăreței. Madonna a împărtășit o fotografie cu Josh, dar apoi a șters poza.

Citește și: "Trebuie să înceteze cu operațiile estetice!" Madonna, de nerecunoscut la Premiile Grammy 2023! Ce s-a întâmplat cu fața starului pop în vârstă de 64 de ani

Surse apropiate de artista americană au declarat, pentru  Mail Online, că zvonurile sunt cât se poate de adevărate și că Josh Popper este într-adevăr noua cucerire din palmaresul Madonnei. 

Madonna a confirmat că are o relație cu Josh Popper
Madonna a confirmat că are o relație cu Josh Popper

Cine este Josh Popper 

Tânărul de 29 de ani a lucrat înainte ca agent de asigurări, dar și-a urmat adevărata pasiune, sportul, și a deschis o sală de box în timpul pandemiei. Și-a încercat norocul și ca jucător de fotbal american, dar nu a reușit să treacă de nivelul de colegiu. Recent, Josh a apărut și într-un reality show. O scurtă biografie de pe site-ul Bredwinner îl descrie pe Popper drept „atlet de-a lungul vieții și antrenor de lungă durată”.

Citește și: Madonna, răspuns acid celor care o critică din cauza apariției la Premiile Grammy 2023: "Nu îmi veți frânge sufletul"

„Pentru Josh, boxul nu înseamnă doar să te înveți cum să te miști pe ring, ci să te înveți cum să te miști de-a lungul vieții. Cu antrenorul Josh, te poți aștepta să poți să-ți folosești corpul și creierul pentru a învăța ceva nou: abilități, forță, mișcare funcțională. Fie că faci box pentru distracție, fie că înveți un nou sport sau lupți în ring, luptătorii de toate nivelurile sunt bineveniți aici. El începe acolo unde ești.”