Stiri mondene

Mădălina Ghenea, mesaj de pe patul de spital! Actrița a avut nevoie de perfuzii: „Corpul meu cere cu disperare o pauză”

Mădălina Ghenea, mesaj de pe patul de spital
Mădălina Ghenea, mesaj de pe patul de spital [Sursa foto: Instagram]
Mădălina Ghenea a făcut un anunț de pe patul de spital. Iată ce a pățit actrița și ce decizie a luat!

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai admirate vedete atât în România, cât și la nivel mondial. Actrița nu traversează cea mai bună perioadă. Ultima fotografie pe care Mădălina Ghenea a publicat-o pe contul său oficial de Instagram i-a îngrijorat pe fanii acesteia, care au văzut-o pe vedetă întinsă pe un pat de spital și cu o branulă în mână. Pentru că ține mereu legătura cu comunitatea sa, actrița a ținut să transmită un mesaj, spunând că va lua o pauză din activitate, se pare că din cauza epuizării fizice.

Conform spuselor sale, Mădălina Ghenea vrea să se odihnească și să se refacă în același timp după atâta muncă continuă. Totodată, actrița va lipsi în următoarea perioadă de la evenimente, dar și de pe rețelele sociale.

Mădălina Ghenea, mesaj de pe patul de spital
Mădălina Ghenea, mesaj de pe patul de spital[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mădălina Ghenea, primele imagini alături de Ed Westwick pe platourile de filmare: „Am onoarea să lucrez cu el”! Cum s-au fotografiat cei doi

„Din păcate, nu mă simt bine. Îmi cer scuze tuturor, dar nu voi fi în stare să postez sau să răspund la mesaje și va trebui să-mi anulez toate angajamentele de muncă. De opt luni lucrez non-stop, fără zi libere, iar corpul meu cere cu disperare o pauză. O să fac pauză de Instagram și WhatsApp măcar pentru câteva zile. Ne vedem curând",  a scris Mădălina Ghenea pe Instagram, în dreptul imaginii.

Mădălina Ghenea, mesaj de pe patul de spital
Mădălina Ghenea, mesaj de pe patul de spital[Sursa foto: Instagram]

Mădălina Ghenea a avut un an extrem de încărcat, cu filmări pentru pelicula „Deep Fear”, în care joacă rolul principal, dar și cu o mulțime de ședințe foto, apariții pe covorul roșu și la festivaluri de film. Vedeta nu s-a mai oprit din treabă, iar oboseala susținută și-a pus amprenta asupra organismului ei.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Mădălina Ghenea, rol principal în filmul „Deep Fear”, regizat de Marcus Adams

Mădălina Ghenea va juca alături de Ed Westwick, cunoscut pentru rolul Chuck Bass din „Gossip Girl”. Actrița o va interpreta pe Naomi în pelicula „Deep Fear”, regizată de Marcus Adams.

Citeste si: Imagini de senzație cu Mădălina Ghenea și Al Pacino din timpul filmărilor pentru „House of Gucci”

„Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariu. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată  ”, a spus vedeta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Citește continuarea aici!