Stiri mondene

Imagini de senzație cu Mădălina Ghenea și Al Pacino din timpul filmărilor pentru „House of Gucci”

 Mădălina Ghenea și Al Pacino din timpul filmărilor pentru „House of Gucci”
O serie de imagini cu Mădălina Ghenea și Al Pacino fac senzație în jurul lumii. Cei doi au fost suprinși la filmările filmului „House of Gucci”

Mădălina Ghenea a fost fotografiată la brațul lui Al Pacino în timpul filmărilor pentru filmul „House of Gucci”, iar fotografiile au fost postate pe contul de socializare oficial al filmului. Frumoasa româncă interpretează rolul lui Sophia Loren în filmul american în care Lady Gaga joacă rolul principal. Din distrubuția pe care o pregătește Ridley Scott mai face parte și Jared Leto. 

Mădălina Ghenea și Al Pacino din timpul filmărilor pentru „House of Gucci”

„House of Gucci” va fi lansat în cinematografe în noiembrie

Filmul urmărește povestea lui Patrizia Reggiani, soția și asasina lui Gucci. Aceasta a angajat un bărbat să-l omoare pe soțul ei după ce a descoperit că a părăsit-o pentru o femeie mai tânără. „Văduva neagră”, așa cum a fost poreclită, a primit o condamnare de 29 de ani de înschisoare, dar a executat doar 18, fiind eliberată în 2016. 

Lady Gaga va juca rolul Patriziei Reggiani, Al Pacino pe Aldo Gucci, Adam Driver va juca rolul lui Maurizio Gucci, Jered Leto în rolul lui Paolo Gucci, Jeremy Irons va fi Rodolfo Gucci, iar Camille Cottin va interpreta rolul Paolei Franchi.

Se așteaptă ca filmul să fie lansat în cinematografe pe 24 noiembrie.