Stiri mondene

Machine Gun Kelly și-a sărbătorit ziua de naștere, însă nici urmă de Megan Fox la petrecere

Machine Gun Kelly
Machine Gun Kelly și-a sărbătorit ziua de naștere, însă nici urmă de Megan Fox la petrecere [Sursa foto: Hepta]
Tort de aniversare cu glazură de dramă. Machine Gun Kelly a fost în centrul atrenției de ziua sa.

Machine Gun Kelly a postat un carusel de imagini de la petrecerea aniversară unde și-a sărbătorit cei 32 de ani. Megan Fox însă nu apare în nici una din ele.

Am 32+ ”, a comentat el la postarea de pe Instagram distribuită săptămâna trecută, care conținea imagini cu el sărbătorind cu prietenii și familia, inclusiv cu fiica sa de 13 ani, Casie.

Faptul că Megan Fox nu a fost prezentă a atras atenția fanilor.

Unde este Megan? ” a întrebat un internaut.

Uh, unde e Megan?! ” a adăugat altul.

Fără Megan???😢 ” a comentat un al treilea fan îngrijorat.

Citește și: Nicoleta Nucă dezvăluie secretul unei relații fericite! Care sunt trucurile ce o ajută să-și mențină legătura puternică și vie ca la început

Într-una dintre fotografii, MGK – al cărui nume real este Colson Baker – stătea în fața unui tort cu glazuă roz cu negru pe care era imprimată imaginea uneia dintre pisicile sale. Într-o altă poză „Bloody Valentine” a pozat afară doar în boxeri, o pălărie în formă de tort și o eșarfă pe care scria „Am 32 de ani +”.

Machine Gun Kelly
Machine Gun Kelly și-a sărbătorit ziua de naștere[Sursa foto: Instagram]

De ce ar fi lipsit Megan Fox de la ziua lui Machine Gun Kelly

Se zvonește că cei doi nu ar mai forma un cuplu. În februarie, actrița „Transformers”, în vârstă de 36 de ani i-a dat unfollow lui Gun Kelly și a șters multe dintre fotografiile lor de pe Instagramul ei.

Megan Fox este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, iar viața sa personală a atras întotdeauna atenția presei de la Hollywood. În ceea ce privește fostii iubiți ai actriței, Megan a avut o serie de relații în trecut.

Primul ei iubit cunoscut a fost actorul David Gallagher, cu care s-a întâlnit la începutul anilor 2000. Relația lor a fost scurtă și nu a durat mult.

Ulterior, Megan a început o relație cu actorul Brian Austin Green, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al serialului "Hope and Faith" în 2004. Cei doi s-au logodit în 2006, dar au decis să se despartă în 2009. În ciuda acestui lucru, cei doi s-au împăcat în 2010 și s-au căsătorit în aceeași vară. Au împreună trei copii, însă în 2020, Megan a depus actele de divorț.

Citește și: Vlad Gherman s-a confesat fanilor din mediul online. Cu ce probleme de sănătate se confruntă actorul: ”Am reușit să evit până ieri când m-a lovit ca un tren.”

În 2010, Megan a fost implicată într-o scurtă relație cu actorul Shia LaBeouf, care a fost co-starul ei din filmul "Transformers". În ciuda speculațiilor, relația lor nu a dus la nimic serios.

Cu Machine Gun Kelly a început să se întâlnească după ce s-a despărțit de soțul ei.

În general, relațiile lui Megan Fox au fost foarte mediatizate și discutate în presa de divertisment. Cu toate acestea, actrița încearcă să-și păstreze viața personală cât mai privată posibil și să se concentreze pe cariera sa în cinematografie.