Stiri mondene

Vlad Gherman s-a confesat fanilor din mediul online. Cu ce probleme de sănătate se confruntă actorul: ”Am reușit să evit până ieri când m-a lovit ca un tren.”

Vlad Gherman, infectat cu Covid-19
 Vlad Gherman  
Vlad Gherman a dezvăluit că se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit și cum se simte actorul în aceste momente?

Vlad Gherman, unul dintre cei mai îndrăgiți actori, este mereu cu zâmbetul pe buze în fața fanilor și mereu îi încântă cu diferite activități și momente din viața lui. Ei bine însă, de data aceasta și-a îngrijorat comunitatea cu problemele de sănătate pe care le are, fiind infectat cu Covid-19.

Vlad Gherman, infectat cu Covid-19
Vlad Gherman, infectat cu Covid-19

Protagonistul serialului ”Adela” le-a dezvăluit internauților că simptomele l-au „lovit” brusc, ținându-l la pat cu febră de 39 de grade.

El le-a mai împărtășit oamenilor și cum și-a petrecut ziua de carantină, dezvăluindu-le acestora că a ajuns să folosească tot felul de „leacuri băbești” pentru a grăbi recuperarea. 

Citește și: Vlad Gherman, mai sincer ca niciodată! Ce meserie ar fi avut acum dacă nu lua castingul pentru „Pariu cu viața”?

„Kit-ul meu de recuperare pentru coronavirus. Da, am reușit să evit covid-ul din 2020 până ieri când m-a lovit ca un tren.

Am zăcut în pat având constant 39 de grade, am folosit leacuri băbești, am băut ceaiuri peste ceaiuri, am luat pumni de pastile, am citit, am văzut 2 filme și lista continuă. Voi cum v-ați recuperat atunci când ați avut covid?”
, a scris Vlad Gherman.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 𝐕𝐥𝐚𝐝 𝐆𝐡𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧 (@vladgherman_oficial)

COVID-19 i-a reamintit bucuria pe care o avea atunci când era mic și răcit

În stilul ștrengăresc caracteristic, Vlad Gherman  a postat și mai multe fotografii cu diverse preparate pe care le consumă în zilele acestea.

Citește și: De ce și-au ținut Vlad Gherman și Oana Moșneagu relația ascunsă? Secretul a ieșit la iveală. Motivele au legătură cu Cristina Ciobănașu: ”Îi era foarte frică să anunțăm”

„Mesele mele preferate la orice răceală. Coronavirusul mi-a adus aminte de bucuria pe care o aveam când eram mic și răcit, iar mama îmi aducea să mănânc pâine prăjită cu unt și miere. Vă mai țin la curent cu starea mea de sănătate peste 2 zile! V-am pupat…de fapt…mai bine nu vă pup ca să nu vă dau și vouă covid, vă iau în brațe de la distanță!”, a mai scris actorul.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 𝐕𝐥𝐚𝐝 𝐆𝐡𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧 (@vladgherman_oficial)