Stiri mondene

„Mă rupe în bucăți. După multe luni de chin și nesomn”. Lili Sandu trece prin momente destul de grele. Fotografia postată în mediul online i-a înduioșat pe fani

 Lili Sandu trece prin momente destul de grele.
Lili Sandu
Lili Sandu a mărturisit că se confruntă cu momente grele. Plină de tristețe, vedeta le-a explicat fanilor ce i-a provocat atâta suferință.

Lili Sandu este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde împărtășește cu fanii săi atât momentele frumoase, cât și pe cele mai puțin plăcute. Recent, vedeta le-a povestit celor care o urmăresc că trece prin clipe grele și asta pentru că fiul ei a fost operat de polipi, iar operația nu a fost una ușoară. Artista a postat și o fotografie cu fiul ei pe patul de spital și a dezvăluit că momentul a fost foarte dificil pentru ea.

„Offf imaginea asta mă rupe în bucăți... Stau lânga el cu ochii în lacrimi și îi mulțumesc lui Dumnezeu că azi ne-a vegheat... După multe luni de chin și nesomn, astăzi le-am spus Bye polipilor. Pare o operație ușoară, doar că atunci când este vorba de copilul tău și ți-l imaginezi inert pe o masă de operație, intubat, respirând artificial preț de 1 oră, ehh se schimbă treaba.

Astăzi m-am rugat pentru fiul meu și pentru toți ceilalți fii și fiice care sunt în spitale și pentru părinții lor. Acum am înțeles cum e și e al naibii de greu”,
este mesajul scris de Lili Sandu.

Fiul lui Lili Sandu a fost operat
Fiul lui Lili Sandu a fost operat

Citește și: Noi imagini cu Ed Sheeran plângând. Cântărețul a dat frâu liber durerii: "Pierderea asta a pus stăpânire pe viața mea"

Aceasta nu este prima dată când Lili Sandu a avut parte de astfel de momente. În luna noiembrie a anului trecut, artista a ajuns la spital cu fiul ei, deoarece acesta făcuse febră mare. Cu toate acestea, atunci situația nu a fost la fel de gravă și fiul ei s-a recuperat rapid.

Lili Sandu, despre momentul când a devenit mamă: ”E  o responsabilitate care vine pur și simplu peste tine”

Lili Sandu a vorbit deschis în cadrul unui podast despre emoțiile și trăirile pe care le-a resimțit după ce a devenit mamă. Artista a recunoscut că relația ei cu Silviu Țolu s-a schimbat după venirea pe lume a copilului. 

 Lili Sandu trece prin momente destul de grele.
Lili Sandu

Citește și: „Nu am fost un copil dorit”. Maria Buză, detalii neștiute despre drama care i-a marcat viața. Confesiunea artistei i-a emoționat pe fani

„Suntem femei care ne lovim de emoțiile astea atât de puternice și asta nu înseamnă că nu ne iubim copilul. Doar că nu îți înțelegi stările, e o responsabilitate care vine pur și simplu peste tine, că în alea nouă luni e frumos, mai dă cu piciorușul în burtică, îl ai cu tine, știi cum să-l protejezi. Plus că, învățată fiind să ai o relație de cuplu înainte să vină copilul, când vine copilul deja relația de cuplu practic nu mai există, e absentă, pentru că, iar, copilul e pe primul loc. Și tu, ca femeie, te duci cumva pe scara ierarhiei în jos și aștepți ca lucrurile să revină la normal. Nu te mai interesează, ești atât de obosit și nu ai timp, copilul tot cu tine vrea să stea. Și faptul că am declarat că mă spălam la două săptămâni pe păr, efectiv uitam, deci nu știam când m-am spălat. Aveam momente când ziceam: „Gata, astăzi trebuie să se întâmple.” Nu aveam energie și mă gândeam: „Doamne, intru acum și spăl claia asta de păr, până îl usuc… Mai bine lasă-l acolo în coc.”,  a spus Lili Sandu, în urmă cu ceva timp.