Stiri

Femeia care a urmărit peste 1000 de filme horror dezvăluie care este cel mai înfricoșător

Femeia care a urmărit peste 1000 de filme horror dezvăluie care este cel mai înfricoșător
[Sursa foto: Facebook ]
O femeie a urmărit peste 1000 de filme horror şi a dezvăluit care este cel mai înfricoşător dintre toate.

 Marea pasiune a acestei femei sunt filmele horror. Se mândreşte că a vizionat peste o mie de filme de groază şi sunt câteva care au speriat-o cu adevărat. Iată care este cel mai înfricoşător film horror dintre toate pe care le-a urmărit!

Care este cel mai înfricoşător film, în viziunea femeii care a urmărit peste 1000 de filme horror

  Madyplaysgames este aliasul de pe Tik Tok al femeii care a urmărit peste o mie de filme horror.

Aceasta a realizat un top al celor mai înfricoşătoare filme. Mady şi-a început lista cu "Ringu", un film horror japonez din 1998, din care s-au inspirat producătorii filmului "The Ring". Despre producţia "Hell House LLC", femeia a spus că este subapreciată, în timp ce filmul spaniol "REC" a impresionat-o foarte mult. Acesta a fost sursa de inspiraţie pentru "Quarantine", dar Mady a dezvăluit că producţia spaniolă este mult mai reuşită.

Femeia care a urmărit peste 1000 de filme horror dezvăluie care este cel mai înfricoșător

 Unul dintre filmele care a speriat-o cel mai mult este producţia spaniolă "The Orphanage", din 2007. Acesta a fost filmul care a deschis festivalul de film de la Cannes, din 2007, iar la final, a primit aplauze timp de zece minute. Pentru o noapte de groază, Mady a recomandat şi filmul "The Strangers", despre care a spus că a speriat-o de moarte. Despre producţia care îl are în distribuţie pe Vinnie Jones, "Midnight Meat Train", bloggeriţa a spus că este o "operă de artă ascunsă". Alte două filme care au băgat-o în sperieţi sunt "28 Days Later" şi "A Tale of Two Sisters", dar filmul care a speriat-o cel mai tare a fost "Blair Witch Project".

 "Nu îmi pasă de ce spun ceilalţi, acesta va rămâne pentru totdeauna cel mai înfricoşător film pe care l-am văzut vreodată", a spus Mady. Filmul are în prim plan trei studenţi, care pleacă într-o drumeţie, pentru a filma un documentar. Aceştia dispar fără urmă, dar echipamentul lor este găsit un an mai târziu.