Stiri mondene

Lucian Barbu de a Survivor România vrea să revină în competiție

Lucian Barbu de a Survivor România
Lucian Barbu de a Survivor România [Sursa foto: Captură YouTube]
Războinicul de la Survivor România care a plecat acasă în urma unei accidentări a spus încadrul unei emisiuni tv că ar vrea să se întoarcă în competiție.

Lucian Barbu, unul dintre cei mai puternici concurenți din echipa Războinicilor, a fost nevoit să părăsească competiția Survivor România în urma accidentării sale foarte grave pe care a suferit-o la picior. În momentul în care s-a accidentat, Lucian Barbu, sportiv de performanță fiind, și-a dat seama că nu mai există nicio șansă ca el să rămână în continuare în competiția din Republica Dominicană. 

„Cunosc foarte bine ce inseamna sa rupi un ligament, am vazut negru in fata ochilor atuci, stiam ca ăsta este finalul competitiei.

Niciodata nu am mai avut o accidentare la picior. Este incredibil, eram sigur pe mine in competite, Survivor a fost exact ce mi-am dorit in viata. Pe termen lung, activitatea mea sportiva nu va avea de suferit din cauza acestei accidentari si sper sa revin la Survivior la anul. Nopatea era un frig. Staff-ul a fost ireprosabil”, a spus Lucian Barbu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. 

Lucian Barbu, dezamăgit că a ieșit din competiția Survivor România

Războinicul a mai spus că el era pregătit să stea în Republica Dominicană până la finalul competiției și chiar aspira să câștige titlul de „Suraviețuitor”. 

Lucian Barbu de a Survivor România
Lucian Barbu de a Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

„Eu am venit pregătit să stau un an acolo. A fost piciorul băgat foarte mult în nisip. A fost fulgerător. Am plâns în seara aia la spital pentru că plec, nu pentru că mi-am rupt genunchiul. Tot ce am făcut acolo, pentru mine a fost foarte ușor. Am simțit foamea, dar a fost foarte lejer. Venisem pregătit să stau acolo cel puțin un an”, a dezvăluit Lucian de la Războinici, la Teo Show. 

Partea bună este că Lucian Barbu este sigur 100% că se va recupera repede după accidentarea suferită și nu va fi afectat pe termen lung. Mai mult, fostul concurent de la Survivor spune că ar vrea să meargă din nou în competiția Survivor anul viitor, dacă acest lucru va fi posibil. 

Lucian Barbu de a Survivor România
Lucian Barbu de a Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

„Nu am niciun fel de emoții, vreau să mă refac cât pot de repede și dacă am cumva ocazia vreau neapărat să reintru în competișie la anul. Pentru mine a fost o experiență unicat. Mi-a plăcut faptul că am schimbat universul cu unul total antagonic. Nu mai aveam căldură, nu mai aveam aer condiționat, nu mai aveam țigări, nu mai aveam băutură, nu mai aveam mâncare, practic am schimbat tot”, a mai spus Lucian Barbu, fostul concurent Survivor România.