Stiri mondene

Lorena Vișan, fosta iubită a lui Lino Golden, vrea să participe la ”Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce reacție a avut Ilinca Vandici când a auzit

Lorena Vișan, fosta iubita a lui Lino Golden, vrea să participe la ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Lorena Vișan, fosta iubita a lui Lino Golden, vrea să participe la ”Bravo, ai stil! Celebrities” [Sursa foto: Instagram]
Fosta iubită a lui Lino Golden, Lorena Vișan, își dorește să participe la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Uite ce răspuns i-a dat Ilinca Vandici!

Lorena Vișan a devenit cunoscută în urmă cu mulți ani, când a format un cuplu cu Lino Golden. Influencerița și celebrul trapper au trăit o frumoasă poveste de dragoste, atunci când fostul concurent de la ”Survivor România” era la începutul carierei sale în industria muzicală, fiind și singura persoană care i-a fost alături artistului la început de drum. Din nefericire, după ce Lino Golden a devenit cunoscut, cei doi și-au spus ”ADIO” și au decis să meargă pe drumuri separate.

În cadrul unui video postat pe pagina sa de YouTube, tânăra a dezvăluit că celebrul trapper s-a despărțit de ea prin telefon. Mai mult, Lorena Vișan a spus ca a fost foarte dezamăgită de faptul că fostul ei iubit i-a spus ”ADIO” fără să poarte o discuție față în față.

Lorena Vișan, fosta iubita a lui Lino Golden, vrea să participe la ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Lorena Visan și Lino Golden[Sursa foto: Instagram]

De-a lungul timpului, Lorena Vișan a continuat să-și vadă de proiectele personale. În prezent, fosta iubită a celebrului trapper face furori în mediul online, mai ales pe TikTok, acolo unde este urmărită de tineri în număr foarte mare. Recent, tânăra și-a surprins comunitatea din mediul online, prin intermediul unor imagini cu Ilinca Vandici. Mai mult, Lorena Vișan le-a mărturisit internuților că își dorește să participe la ” Bravo, ai stil! Celebrities”

 ” Ilinca este o minunăție de femeie! 🧡 Azi m-am distrat cu ei și am făcut multe tiktok-uri. 🧡 Ps: în timp ce scriam această descriere mă gândeam dacă să merg la Bravo, ai stil. Ce părere aveți? 😎”, a scris Lorena Vișan, în dreptul imaginior. 

Ești o scumpă!!!! Și da, mi-ar plăcea sa te văd la @bravoaistil ❤️❤️❤️❤️”,  i-a răspuns I linca Vandici.

Lorena Vișan, fosta iubita a lui Lino Golden, vrea să participe la ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Lorena Vișan, fosta iubita a lui Lino Golden, vrea să participe la ”Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Instagram]

Lorena Vișan, primele declarații despre despărțirea de Lino Golden

”Din omul care mă lua cu el peste tot, care simțea nevoia să fiu lângă el la orice concert, după ce s-a lansat am început să fiu în plus în viața lui. Simțea nevoia să-i dau spațiu, să meargă oriunde fără mine.  Noi ne-am despărțit cam la o lună după ce el a bubuit cu piesa «Panamera». Ne-am despărțit în cel mai penibil și urât mod posibil, practic a anulat tot ce-a fost frumos în relația noastră. Știți formula aia clasică în care te desparți de cineva și nu știi cum, îi trimiți cel mai banal mesaj, cel mai de c.. mesaj – ei bine, așa a fost la noi. Mi-a dat un mesaj: trebuie să vorbim. Credeam că este o glumă proastă, nu-mi venea să cred că urmează să avem discuția de care mie îmi era teamă. Eram la sală când am primit mesajul respectiv, el avea un concert și următoarea zi trebuia să se întoarcă acasă. (…)  Îl sun și la final îmi spune că vrea să ne despărțim. M-a deranjat că mi-a zis-o la telefon pentru că, după o relație de trei ani și jumătate, dacă vrei să-i spui ceva unui om, i-o spui în față, nu prin mesaj sau la telefon”, a mărturisit tânăra, pe pagina de YouTube.