Stiri mondene

Lino Golden se operează din nou. Anunțul făcut de artist: „Am slăbit din nou și...”

Lino Golden se operează din nou. Anunțul făcut de artist: „Am slăbit din nou și...”
După operația controversată pe care și-a făcut-o anul trecut, Lino Golden anunță că vrea să-și facă o nouă intervenție chirurgicală.

Lino Golden, unul dintre copiii „adoptați” ai lui Alex Velea a vorbit în podcastul lui Radu Țibulcă despre perioada în care a slăbit brusc. Cântărețul a spus că și-a dorit enorm să slăbească, având un complex încă din copilărie. Artistul a avut peste 100 de kilograme atunci când l-a întâlnit pe Alex Velea și deși a încercat să slăbească făcând sală, a recunoscut că nu a putut să se țină antrenamente și Alex Velea a hotărât să nu-l mai ia cu el la sală. Pentru că a simțit că îl dezamăgește s-a ambiționat și s-a apucat de alergat în Herăstrău. 

„Când eram mic se râdea de mine că sunt gras. Mi-a rămas în cap ca un lucru rău. De asta m-am și operat. Dar la sală mă duc de plăcere, a ajuns să fie a treia pasiune în viață. La început, când stăteam la Alex în casă am făcut trei flotări și mi s-a făcut rău. Am sunat-o pe Antonia și i-am zis „vreau să merg la spital”. Și de atunci, cu timpul am început să înțeleg beneficiile, încrederea. Aveam astm și acum nu mai am de când am slăbit. Nu m-am născut cu el, dar l-am făcut la șapte ani. Doctorii au zis că dacă nu scap de el până la 14 ani, nu mai scap. Uite că am scăpat la 16. La început mergeam la sală cu Alex Velea și a văzut că furam la mâncare și nu a vrut să mă mai ia”, a povestit Lino Golden la „Vin de-o poveste”. 

Lino Golden, noi declarații despre operația pentru excesul de piele

Invitat la „Vin de-o poveste”, Lino Golden a povestit că decizia de a se opera nu a fost una simplă și până atunci a încercat o mulțime de alte metode. În plus, artistul a mai spus că acum a slăbit din nou brusc și este nevoit să se opereze din nou pentru a putea scăpa de excesul de piele de pe burtă. 

„Trebuia să mă operez de când am slăbit, dar mi-a fost frică. Alex mereu mi-a zis: hai să te operezi. Am încercat o groază de metode, am încercat o grămadă de metode pentru a-mi elimina excesul de piele fără să mă tai. Ba la un  moment dat chiar mi-a făcut rău că am încercat niște aparate cu electricitate care te ajută să-ți reducă excesul de piele. Dar la mine nu a mers și am avut niște răni pe piele la un moment dat. O să-mi fac operație din nou la burtă pentru că am slăbit din nou, m-am pus serios pe sală”, a povestit Lino Golden la „Vin de-o poveste”.