Stiri mondene

Loredana Groza, o nouă apariție incendiară din dormitor! Fotografia a strâns mii de aprecieri

Loredana Groza, o nouă apariție incendiară din dormitor
Loredana Groza, o nouă apariție incendiară din dormitor [Sursa foto: Instagram]
Loredana Groza a postat o nouă imagine incendiară pe Internet. Vedeta s-a fotografiat într-o poziție HOT iar aprecierile fanilor nu au întârziat să apară.

Loredana Groza fost catalogată de-a lungul timpului drept o artistă extravagantă și excentrică. Cu ultima sa apariție, cântăreața a reușit să încingă spiritele pe rețelele sociale. De fiecare dată când se pozează în ipostaze provocatoare, mesajele sunt împărțite: unii fani o laudă pentru formele sale, iar alții o critică pentru modul în care alege să se expună. De această dată, vedeta s-a afișat pe jumătate dezbrăcată în timp ce stă întinsă în pat. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana Groza a fost acuzată că are operații estetice

Imaginile sexy postate în mediul online s-au bucurat de mii de aprecieri într-un timp record. Cu toate acestea, jurata de la „X Factor” a fost acuzată de multe ori de internauți că și-ar fi făcut operații estetice.

. În ciuda zvonurilor apărute, de-a lungul timpului, Loredana Groza a negat acest lucru și a explicat motivul de ce s-a ajuns la această concluzie. 

Loredana Groza, o nouă apariție incendiară din dormitor
Loredana Groza, o nouă apariție incendiară din dormitor[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Loredana Groza, o nouă schimbare de look! Cum au reacționat fanii artistei când au văzut-o?!: „Ai început să semeni cu Drăgușanca”

„Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e.  E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine.  Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta.  Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”,  a declarat Loredana Groza, în cadrul unui interviu.