Stiri mondene

Loredana Groza, aspru criticată de Dana Budeanu pentru fotografiile din online: „Tu nu ai nevoie de asta!”

Loredana Groza, aspru criticată de Dana Budeanu
Loredana Groza a fost luată la bani mărunți de Dana Budeanu, care i-a transmis în ultimul verdict postat pe Youtube că nu-i place felul în care se afisează.

În ultimul videoclip postat de Dana Budeanu în care a vorbit despre vedetele care au plecat în vacanță după sărbătorile de iarnă, designerul vestimentar a luat-o la rost pe Loredana Groza pentru ultimele sale apariții din online. 

Loredana Groza, aspru criticată de Dana Budeanu

Fotografiile sexy ale Loredanei Groza nu sunt pe placul Danei Budeanu. Iată de ce

De la o vreme, toți internuații au observat că Loredana Groza este mai îndăzneață în a-și fotografia trupul, ba mai mult se și postează pe rețelele de socializare în ipostaze din ce în ce mai provocatoare.

Loredana Groza, aspru criticată de Dana Budeanu

Acest comportament al Loredanei a fost aspru criticat de Dana Budeanu care a spus că din punctul ei de vedere artista nu are nevoie să se afișeze așa. Unicul motiv pentru care artista nu ar trebui să se mai fotografie în ipostaze sexy este acela că are foarte ult talent și un caracter aparte, din punctul de vedere al dsignerului vestimentar.

Loredana Groza, aspru criticată de Dana Budeanu

„Vreau să știu și eu pentru ce Loredana are ea nevoie... ba, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bucile lui Adele? Sunt vedete pe lumea asta care nu au nevoie să ne arate buci, ț@4#l#, savarinele. Există niște vedete, cum ești și tu. Ce e cu tine? Tu ești Loredana. La ce faci tu, ești sefă pe aici prin țară, după părerea mea. Nu există show ca al tău, după părerea mea, voce, nu am cum să critic, dar Andra are o voce fantastică, tu ai o voce care se adaptează la foarte multe stiluri. Ești „the show-woman”, ai o personalitate țiplan. Te cunosc bine. Nu ai nevoie să-ți arăți b*@*%*. Nu spune nimeni să nu te îmbraci decoltat. Tu nu ai nevoie să-ți fotografiezi c**** și să ți-l pui pe Instagram. Oricine încurajează această perioadă a ta este un... nu ai nevoie de nimic din ce ți se întâmplă acum. Șterge, resetează-ți contul. Tu ești șmecheră. Sunt atâtea care ne arată c****  că nu au altceva”, a spus Dana Budeanu. În încheierea criticilor aduse Loredanei, tot prin intermediul verdictului i-a transmis că se poate supăra pe ea dacă vrea: „Poți să nu mai vorbești cu mine acum”, a conchis Dana Budeanu.