Lansări muzicale

Loredana a lansat piesa „Dans, dans, dans”

Loredana - Dans, dans, dans
Loredana - Dans, dans, dans [Sursa foto: Instagram]
Loredana Groza a revenit în atenția fanilor cu o piesă nouă, intitulată „Dans, dans, dans”. Uite cât de bine sună și cum arată videoclipul!

Noua piesa „Dans, dans, dans”, este compusă de Loredana, alături de Mihai Ogășanu, Marian Enache (Sensibil Balkan), Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu. Loredana și Mihai Ogășanu au mai colaborat în trecut și la alte piese precum "Vreau toată noaptea", "Depărtare", "Zig Zagga" sau "Fata cu șosete de diamant". Pentru acest videoclip, artista a colaborat cu regizorul Bogdan Daragiu, iar filmarea a fost realizată pe 10 iunie, de ziua sa de naștere, în cadrul concertului-eveniment caritabil- "Cântece pentru prieteni".

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Citeste si: Loredana Groza, ipostază provocatoare alături de un artist consacrat din showbiz: „Pur și simplu îl iubesc”! Cum au reacționat fanii când au văzut imaginile

„Sunt fericită să vă anunț lansarea noului meu single << Dans, dans, dans >>! Un cântec care o să vă facă să dansați sub stele toatî noaptea, oriunde ați fi în vara asta. Cântecul l-am scris împreună cu vechiul meu prieten și colaborator, Mihai Ogășanu, și Marian Enache, pe versurile mele. Este produs de Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu. De abia aștept să dansăm împreună pe <<Dans, Dans, Dans>>!" , a declarat  Loredana Groza.

Videoclip: Loredana- Dans, dans, dans