Lansări muzicale

Loredana a lansat piesa ”Când o zi pare un an” (Dolce Far Niente)"

Loredana - Când o zi pare un an
Loredana - Când o zi pare un an [Sursa foto: Captură YouTube]
Loredana Groza are piesă nouă. Ascultă aici „Când o zi pare un an”!

Loredana, regina muzicii pop din România, își surprinde fanii cu o melodie încărcată de sensibilitate și nostalgia zilelor de vară, intitulată „Cand o zi pare un an”. Single-ul este compus de Loredana, cu versuri scrise de către artistă. În cadrul galei de premiere ”Romanian Music Awards”, joi, 22 septembrie, în Râmnicu Vâlcea, cântăreața a cântat în premiera noua piesă. În plus, jurata de la „Vocea României” a primit trofeul „Lifetime Award” pentru întreaga carieră.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

„Când o zi pare un an”, noua piesă lansată de Loredana 

Citeste si: Biografia Loredanei Groza: Cum şi-a început cariera muzicală?

”Orice vară care trece ne lasă în suflet un dor, o nostalgie a zilelor şi nopţilor fierbinţi, în care timpul pare că stă în loc, amintiri irepetabile… Aşa s-a născut "Când o zi pare un an (Dolce Far Niente). Am scris acest cântec cu gândul că poate fi un balsam, "a sweet medicine", pentru toţi cei care regreta verile care trec întotdeauna prea repede."Când o zi pare un an", acea zi care pare cât o viaţă, în care fiecare secundă e trăită la maxim, full throttle, o zi în care trăieşti cât alţii într-un an! Viteza cu care trăim poate sparge bariera timpului şi a spaţiului! Cântecul l-aş descrie ca pe un funk disco progresiv, extrem de catchy şi dansant, cu un sunet extrem de neaşteptat în contextul muzical actual! Vă invit să-l ascultaţi!", a spus Loredana.

Loredana lucrează la un film

Conform declarațiilor sale, după lansarea piesei „Când o zi pare un an” urmează lansarea unui album, un megaconcert și de ce nu, un film.

Citeste si: Loredana Groza, discurs emoționant pe scena Romanian Music Awards: „Nu-mi vine să cred că după atâta timp sunt aici pe scenă și am cântat pentru atâtea generații”

„Am proiecte foarte drăguțe. Vreau să scot albumul. Am, bineînțeles, în perspectiva apropiată, un concert mare, la Sala Palatului. Am și niște propuneri interesante de film, dar nu-mi place să vorbesc. E ca atunci când ești însărcinată și spui că ești și nu mai ajungi să fii. Facem, întâi, sarcina, o ducem la bun sfârșit, și, după aia, când naștem, anunțăm!”,  spune Loredana.